Ahojtee, chcela by som poradiť nejaký fakt dobrý, kvalitný mobil, ale určite nie Iphone.
Chcela by som dobrý "prehrávač hudby", dobrý internet, skôr väčší display a kvalitný foťák (žiadne hry a zbytočné appky).
Vopred ďakujem
no a teraz mi povedz preco nie nejaky iphone 4/4s. Nie zeby som rypal, len chcem vediet preco "urcite nie" iphone. splnuje to vsetko a velke mobily su napicu
Ak nemas obmedzeny rozpocet, tak urcite by som bral jednu z novych Lumii (930, 1520), s tym nic nepokazis. Popripade v nizsej cenovej Alcatel 6040D, nabuchany telefon za danu cenu.
je aj teraz nejaka novinka v tenkom prevedeni od PRESTIGIO za nizku cenu. ma to rychli internet, 8 mp fotoaparat z digitalnim zoomom a led podsvietenim (ini podobny model od PRESTIGIO ma aj 13,2 mp fotak) 8GB pamatova karta + 4GB interna pamat je aj v OS ANDROID aj WINDOWS 8 dobre rozlisenie, displej 5 aj 5,3 povodne som si ho chcel kupit aj ja ale odradila ma ta nizka cena na to ze je az taky vymakani a ani neviem ci je to kvalitna znacka. Nie je to smartphone ale nejaky multiphone...
@toxo Povedz mi viac o tom ako su veľke mobily napiču ked už aj Apple, zástanca displejov do 4" kvôli tomu, že nemaš veľke palce, predáva 4,7 a 5,5! palcové telefony. Mám 4", na novom by som chcel aspoň 4,5
@igorv pozri to co predava apple teraz je mi uplne u prdele. toho pol palca naviac sa ti kludne strati ked ma mobil normalne rozmery ramu.U mna to bola odjakziva vec kompaktnych rozmerov a do jednej ruky, akonahle sa musim natahovat, pripadne pouzivat druhu ruku tak mi to proste nevyhovuje. a nehovor mi ze so 4 a pol palcami to ide bez problemov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Cena je v podstate nepodstatná
Čiže Samsung Galaxy Note 3
Mám Note 2 a som spokojný
LSD ci toluen ? vrat sa do reality prosim ta
www.svetit.sk/2014/02/na-slovensky-trh-prichadza-prvy-tabletofon-od-prestigia-multiphone-7600/
www.fony.sk/clanky/8899-prestigio-multiphone-8500-duo
a za druhe to ze ma v nazve multiphone neznamena ze to neni smartphone