TEN?!?! Radšej si trošku priplať aspoň na S5560, ktorú mám a som s ňou nadmieru spokojná. Na Star, čo som ho mala asi tri týždne, mi nešli žiadne hry nainštalovať, i keď som nemala "rozjeté" žiadne widgety vybil sa po dvoch, max. troch dňoch, katastrofálna viditeľnosť displaya na slnku. Avšak proti gustu žiaden dišputát
Ja ho mám od septembra šlape ako hodinky som s ním spokojný.Na tom slnku je to horšie ale stačí ísť do tieňa. Má virtuálnu qwerty klávesnicu a správy sa píšu lepšie ako tlačítkami.Aj tu som len cez tento telefón.
@18julliq18 ja ho mam... a nemam s nim problema. Je lacny, dobry a celkom fajn imidzovka Baterka ma tiez slusnu vydrz Je dobry aj na surfovanie po internete, a jeho vyhoda je cela QWERTY klavesnica, co usetri cas pri pisani SMS... odporucam
jedina nevyhoda je umiestnenie pamatovej karty, ktora je na rozdiel od SIM karty, pod baterkou. Ale pokial kazdu minutu nemenis pamatovku, je to fajn. Odporucam si ku nemu dokupit niekolko GB pamatovku, aby si nemala problem s ukladanim dat, ako fotiek, mp3 a pod. Je to skvely telefon...
sranda je ze som si ho kupil v TESCU v O2 odomna pytali o 20€ viac
dobrii mobil, len niektore veci trocha nechapem......ked chcete dat video na pametovu kartu, musis najprv ju dat do vnutornej pameti mobilu, lebo len tak sa skonvertuje na format ktory prehrava videa, a potom musis odpojit mobil od pc, a presunut to video na pametovu kartu. to ma dost zarazilo, ze to tak debilne spravyli. dalsia vec, co ties jaksy nechapem, su normalne tlacitka na prijatie a odmietnutie hovoru, ved ked to je dotykovy mobil, tak logicky bi to malo mat riesene cez soft tlacitka na obrazovke, ale on nie....naozaj zvlastne. dalsia vec...co ma prekvapila...ze nema blesk ani svetlo.ale to az tak nevady. skor mi vadii pomale nacitavanie pametovej karty. trva to podla mna dlho. ovladanie je celkom dobre, aj ked podla mna by sa hodil stilus(ta "palicka"), lebo tak sa da presnejsie ovladat. este ma prekvapilo ze pri spustany videii, nejde video posuvat lubovolne dopredu a dozadu. k comu ukazovatel casu videa priam vyzyva. tak isto za urcite minus povazujem, ze mobil nema zvlast reproduktor na hudbu,zvonenia a handsfree,....a ze nema klasicki vystup na sluchadla. tak isto absencia usb konektora mi pride ako ista nevyhoda.
mam star a stopercentne mi vyhovuje.ale tak moje naroky su dost minimalne - potrebujem len nejaky kalendar,dost velku pamat na telefonne kontakty,podporu aspon 4gb pamatovky a dobre spojenie s pocitacom (usb,bluetooth). hry mi idu vsetky ktore som len nainstaloval,a velmi dobre sa s nim pracuje,predtym som mal samsung corby a ten bol trochu jak placaty kamen (aj tie reakcie myslim) ... v lete sa poriadne nedal odomknut,pretoze reagoval na teplo nie na dotyk,co tento typ uz nema,ma rezistivny displej...corby navyse vobec nebol citatelny uz pri polojasnej oblohe,mal malu podporu pamatoviek (do 2gb) atd atd... ja som so starom spokojny,jedine co mi vadi je ze sa nedaju vymenit temy,lebo oranzova a zelena su velmi divne farby...bral by som radsej klasicku ciernu,v tomto ma zase vyhodu corby,myslim ze tam bolo tych tem asi 6...v zasade ale finalne rozhodnutie je na tebe cize asi tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
sranda je ze som si ho kupil v TESCU v O2 odomna pytali o 20€ viac
ale inac to je dobry mobil
ma tento samsung s5230 aj senzor pohybu?