Tento večný flame medzi Samsung-om a Apple je už taký otrepaný ...
Samsung má mnohonásobne viac zariadení, nájdu sa aj cenovo dostupné mobily pre masu ľudí, používa najpoužívanejší mobilný OS .... Ale má aj svoje neduhy..
Apple má pár iPhonov, sú drahšie .. ale za to používajú stabilný operačný systém, ktorý nemrzne a nelaguje ako ten zelený pajác (hoci väčšinou to pokazia samotný výrobcovia implementovaním svojej nadstavby).... akurát je uzavretý, čo má svoje výhody, aj nevýhody....
a sú aj celkom kvalitné, čo sa konštrukcie týka
p.s Mám Samsung s Androidom, takže nie som žiadna iOvca (či jak fanúšikom Apple nadáva) ...
Mala som dva samsungy, pred par mesiacmi som si kupila iphone. Myslim, ze ona telefóny su fajn, no zatial by som iphone nevymenila. Mam tu vsetko co potrebujem, co som mala aj na samsungu. Akurat iphone je ovela ovela stabilnejší, samsung sa časom zacne zasekavat a blbnut (kazdy koho poznam ma rovnake problémy so samsungom) . Tiez som predtym pohrdala celou Apple. No teraz mam iphone 5s. Sice som zaplatila viac (no tie lepsie mobily uz maju velmi podobne ceny) , ale za tie peniaze mam stabilitu, platené aj neplatené aplikácie ktore su kreatívne a je ich viac ako na android, mam super fotoaparát, prijemne ovládanie, velmi sympaticky dizajn, vazne sa dobre drzi v ruke a vazne mu nic nechyba cize s tym ze som mobily menila kazdy rok skoro, tak tento si viem predstavit mat aj na xrokov kazdemu vyhovuje nieco ine. Po dlhých rokoch Androidu som spokojná s iosom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Samsung má mnohonásobne viac zariadení, nájdu sa aj cenovo dostupné mobily pre masu ľudí, používa najpoužívanejší mobilný OS .... Ale má aj svoje neduhy..
Apple má pár iPhonov, sú drahšie .. ale za to používajú stabilný operačný systém, ktorý nemrzne a nelaguje ako ten zelený pajác (hoci väčšinou to pokazia samotný výrobcovia implementovaním svojej nadstavby).... akurát je uzavretý, čo má svoje výhody, aj nevýhody....
a sú aj celkom kvalitné, čo sa konštrukcie týka
p.s Mám Samsung s Androidom, takže nie som žiadna iOvca (či jak fanúšikom Apple nadáva) ...
Atď....
vzdy ma tesi ked tu niekto robi spinavu robotu za mna
Skoda, ze nikto nezareagoval