..na taketo veci, ale dnes mi pisala nejaka pani ze v Martine sa zabil 23 rocny Lukas. Je to moj menovec a taktiez aj priezvisko mame rovnake a aj vek. Nebolo by na tom nic cudne len ta nahoda, ze dnes sa mi snivalo ze som sa zabil na aute.
1. Náhoda. Áno, náhoda, hoci sa vám to zdá čudné, podobné príbehy sa stanú raz za uhorský rok a náhoda môže zohrať svoju rolu
2. Môže to súvisieť s časopriestorom a kvantovou mechanikou, teda je to niečo, na čo nemáme odpoveď. Proste nejaká chybička vo vesmíre a v časovom toku.
@tenario aha ono sa ti to najprv snivalo a az potom ti to oznamila? lebo ja som myslel ze naopak, potom by bola hlavna pricina toho sna to ze ti to ta krava povedala
Ale na svete je 7 miliard ludi , z toho statisice Lukasov a urcite nie si jediny, komu sa tuto noc snvialo, ze sa zabil na aute.( chapem je tam viac podobnosti ok)
Ale stale je tu moznost, ze je to obycajna nahoda.
A ani netvrdim, ze mas dovod si to vymyslat.
Ale iste chapes, ze ta nepoznam a preto by tvoje tvrdenie nemalo zohravat ulohu pri tvorbe mojho nazoru.
@kokinka to je pravda len vies zdalo sa mi to take divne, predstav si ze v noci sa ti sniva ze si sa zabila na aute a rano je v spravach alebo kde, ze presne tak isto sa vola aj menom aj priezviskom a aj vekovo sa zabila na aute...tiez by sa ti to zdalo cudne
@tenario tenario počúvaj, keď si v tom sne havaroval, čo sa ti snívalo ďaľej ? Predpokladám, že si sa zobudil. To je dôkaz, že duša neexistuje, nakoľko keby existovala, by si videl ako sa vznášaš nad autom.
takýmto veciam verim...uz neraz sa mi stali taktiez zvlastne veci...na tvojom mieste by som si davala pozor a brala to ako urcite znamenie...urcite ten sen a aj to,co sa stalo,malo nejaky vyznam.
@luc.ka ma pravdu. ja to tiez tak robim. ked sa mi niekto lubi na nete a nepozna ma, napisem jej "cau, nerozjebala si sa vcera na aute?" baby to rozpaluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
všetko ma svoj význam..
1. Náhoda. Áno, náhoda, hoci sa vám to zdá čudné, podobné príbehy sa stanú raz za uhorský rok a náhoda môže zohrať svoju rolu
2. Môže to súvisieť s časopriestorom a kvantovou mechanikou, teda je to niečo, na čo nemáme odpoveď. Proste nejaká chybička vo vesmíre a v časovom toku.
Ale stretol som sa s tymito tvrdeniami vela krat , aj od ludi ktori by si take nieco urcite nevymysleli.
Nepopieram, ze je to mozne.
Alebo kvantové prepojenie.
Naštuduj si o tom voľačo.
Ale na svete je 7 miliard ludi , z toho statisice Lukasov a urcite nie si jediny, komu sa tuto noc snvialo, ze sa zabil na aute.( chapem je tam viac podobnosti ok)
Ale stale je tu moznost, ze je to obycajna nahoda.
A ani netvrdim, ze mas dovod si to vymyslat.
Ale iste chapes, ze ta nepoznam a preto by tvoje tvrdenie nemalo zohravat ulohu pri tvorbe mojho nazoru.
Pretoze ti nemam dovod verit, ani neverit.
@etelnair jasne az potom
takže tomu neverím
ale tak viem že nemám nejakých menovcov... mám nezvyčajné priezvisko