Pytas sa bab ci chalanov ci oboch? Po stojacky samozrejme to su mi teda otazky kurna ked sa chcem pobavit treba zajst na birdz. Jo a este dovod...Rozmyslam pockaj....No asi najpohodlnejsie si myslim,nemusim nikde sediet,davat dole cele gate,mat holu rit a taaaaak
no na stojaka ... ale ked som nasrot (def. ani nevidim len tak prezivam vsetky mozgove funkcie sa sustreduju na dychanie) tak si sadnem ale iba doma alebo u znamich ... v bare mi nevadi ze netrafim
Najprv sa choď vymocit a potom si choď vypýtať naspäť peniaze od učiteľky slovenčiny lebo ťa hovno naučila.Kurva to sa nedá čítať po tých prisprostých sedliakoch.
@Soulbreaker preco je to vlastne tak dolezita a vazna otazka pre teba???To ma velmi inak zaujima spolu s tou architekturou, ktoru ostievam v noci ked nemam kde šťať po narocnych piatkoch
@Soulbreaker nenavážal som sa do teba ako osoby ale strašne ma vytáča prznenie svojho materinského jazyka a to nie som žiadny národovec.A téma ma nenasrala vôbec takých tu už bolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No posediačky.normálne,nechce sa mi stáť aj na záchode...