no ja nie som zena ale privital by som skor pre panou ako pre damy, vsak pre nich je vsade vsetko nasrate. kebyze ste tam mali pre malich a chudych ludi to by bolo pekne take velkosti nohavic aspon 28/30 to by bolo. ale mozem snivat a ake znacky? aspon tie napsiem Colin`s, Y.O.U. .... spravte tam aj kutik pre panov a pojdem si k vam daco kupit.
na zenach MILUJEM saty velke, lahke, letne s kvetami, ktore maju pod prsiami stiahnute stuhou (sirokou) najlepsie v kombinacii biely podklad + kvety ((a stuha vo farbe tych kvetov). Bud fakt ze take letne, dlhsie a vacsie, ale take kratsie, ze este keby boli o 3cm kratsie, tak asi vidis vsetko. Tie su uzasne, nam chlapom vtedy fantazia pracuje na plne obratky.
potlace, slimky alebo vseliake len nech su to obtiahnute gate a k tomu hocijaky sveter aj triko hlavne nech je dlhe alebo aj vysuchane , bavlnene , pletene vecicky, take devcenske a mile, to je nieco pre mna nie nejake leopardie bitchisticke znacky
a ked us znacka tak je mi jedno aka len nech to dobre vyzera a zas nemusi to byt zaidny smejd ale v podstate mi zalezi len na botach a gatiach iba tam mi ide o znacky
kamaratka vlastni obchod dobre inak, ked sme pritom nechcel som to hovorit dopredu, ale v dohladnom case neviem kedy, ale bude sa otvarat novy obchod s novou znackou v BA takze ked to bude dam vediet Nechcem hovorit dopredu, ze vtedy a vtedy, ale ked bude poviem a znacku si necham pre seba zatial iba tolko, ze na Slovensku sa este nenachadza
Favab, New Yorker... Nemam prilis rada sportove oblecenie ako mikiny, siroke tricka, tenisky... Skor taku sportovu eleganciu, aby to bolo pohodlne, ale aj pekne a v prvom rade vzdy niecim zvlastne, originalne. Nikdy si na senba nekupim nic obycajne, musi tam byt nieco co ma uputa, zaujme...
Mam problem v tom, ze som chuda a tazko sa mi hladaju napriklad nohavice, sukne... Este som u nas nenatafila na obchod, ci znacku, ktora by na to prihliadala...
móda jeee niečooo špicovééé juuuj nič a nikto nema na modu akožee american style to už tu je ale ete eby lepšie vychytavky ste predavali čo su v usa...to bi bilo supr...najma dajake farebne cool botičky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na zenach MILUJEM saty velke, lahke, letne s kvetami, ktore maju pod prsiami stiahnute stuhou (sirokou) najlepsie v kombinacii biely podklad + kvety ((a stuha vo farbe tych kvetov). Bud fakt ze take letne, dlhsie a vacsie, ale take kratsie, ze este keby boli o 3cm kratsie, tak asi vidis vsetko. Tie su uzasne, nam chlapom vtedy fantazia pracuje na plne obratky.
A v H&M su uz neni:´(
Mam problem v tom, ze som chuda a tazko sa mi hladaju napriklad nohavice, sukne... Este som u nas nenatafila na obchod, ci znacku, ktora by na to prihliadala...