ja som s tým robievala, je to podobné ako hlina a dá to veľa času naučiť sa s tým robiť tak, aby bol uspokojujúci výsledný efekt pre 11 ročného chlapca radšej FIMO, je to teraz dosť rozšírené a robí sa s tým ľahko
No viem FIMO je dosť populárne lenže ked to dám tak cenovo tak jedna kocka FIMA stojí 2,50 eur a to je cca 55g kdežto tá modelovacia hmota 300g = 1,90 eur. Tak teraz neviem pri FIMO hmote je nutné kúpiť aspoň 3 farby. A s niejakou inou hmotou nemáš skúsenosti?
@kikusqa205 jedine ešte s normálnou hlinou, to fimo mi príde skôr vhodné pre dieťa, ale tak je to dosť drahé to je pravda :/ kera plast nie je zlý, môžeš to skúsiť, len k tomu treba ešte temperky a lak alebo akvarelové farby a robí sa s tým trošku ťažšie jak s fimom napríklad, ale na hranie je to v podstate tiež fajn
Ja robím s keraplastom, myslím že by bola škoda kupovať pre 11-ročného chlapca fimo. Robí sa sním dobre, ale napr. keď je už dlhšie otvorené začína schnúť tak stačí si trochu navlhčiť ruky a potom to ide ľahšie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
No viem FIMO je dosť populárne lenže ked to dám tak cenovo tak jedna kocka FIMA stojí 2,50 eur a to je cca 55g kdežto tá modelovacia hmota 300g = 1,90 eur. Tak teraz neviem pri FIMO hmote je nutné kúpiť aspoň 3 farby. A s niejakou inou hmotou nemáš skúsenosti?
Ďakujem za pomoc. Tak ja teda skúsim najprv to kera plast a potom sa uvidí ako mu to s tým pôjde.