Ahojte Birdzáci ...dnes som sa prihlásila na túto srandu a dúfam, že som nespravila chybu, ale zaujímalo by ma či tu má s tým niekto skúsenosť . ak hej tak by ma veľmi potešilo ak by ste sa mi ozvali . ďakujem
ja som sa na tom zucastnila na nasej skole uz tri roky za sebou a je to dost zabavne staci si nieco nastudovat o krajine ktoru si vyberies, nieco o postoji k teme ktora bude dana a vediet dobre po anglicky, hlavne improvizovat.
a vlastne, ani nemusis, kopu ludi sa bolo len uliat ale ozaj je to vacsia zabava ked sa vzijes a hadas sa
no tak to mi ide dosť dobre he aj téma ma dosť zaujala . len zistiť dáke info sa bude dať len z ambasády ... a som rada že si zmienila o ulievaní keďže to bola ja moja predstav že väčšina ľudí tam príde pre to.. ale po tom ako som si prečítala jeden článok tak som sa trochu zľakla ..
jeeeeeej, ja som bola, ked to ficalo druhy rok este len, bolo to este strasne chabo zorhanizovane, ale fajn, prijemna atmoska, novi ludia.. odvtedy sa to rapidne zlepsilo (co pocuvam od spoluz, kt. boli), vsetci to beru vazne, organizacne namakane atd. urcite, urcite skus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a vlastne, ani nemusis, kopu ludi sa bolo len uliat ale ozaj je to vacsia zabava ked sa vzijes a hadas sa