Dnes si len tak idem ráno do roboty a vsimnem si pekne prisediace dievca. Spinava blondina prefarbena na blond, gulatejsia tvaricka no postava chudá. Dobre zladená, urobené nechty, oci, Iphone 5 s ruzovym krytom Victoria Secret. Na mobile prezerala same--
take modne stranky ako sa malovat, obliekat, vsetko zaradom likovala asi 40 odkazov z 50tich. Proste neviem aka je naozaj ale vieme si predstavit. A potom nastupilo uplne ine dievca. Trochu pri sebe ale len tak zdravo aby bolo za co chytit, dlhe tociace sa neupravené vlasy, rifle a velká mikina, mobil ani nevytiahla z vrecka. Tak a teraz moja otázka pre tých ktorý mali uz obe typa dievcat. Aký je medzi nimi rozdiel, sú tie starostlivejsie nejak narocnejsie alebo ako to je s nimi? (Kedze som az take krasavice nemal tak ma to zaujima )
Aký je rozdiel? Ten že každý çlovek je iný a hlavná je povaha? Lebo darmo môže byť hentá jak pipka a pritom môže byť v pohode a zas tá druhá vyzerať ako si to zle nazval "normalne" a pritom úplná p*ča Nedá sa takto hodnotiť...
@ presne tak.
Koľkokrát sa mi stalo, že som stretol babu čo pôsobila ako intelektuálka, a pritom to bolo úplne plytké teliatko. Na strane druhej, niektoré čo vyzerajú ako zlatokopecké pipiny sú rozumné a pracovité dievky.
Naozaj ťažko hodnotiť na základe výzoru a niekoľkých záľub, či preferencii.
kedy uz ludia pochopia, ze intelekt sa neda sudit podla zovnajsku.. na stu v blave som plakal, ked nas mal na cvikach doktorant, hlavohrud, radoby vymetac barov, ktory bol permanentne po opici a napriek tomu tu fyziku vedel daleko lepsie, nez ktorykolvek iny cviciaci (a zvysni cviciaci boli veru nerdi na pohladanie). podobnu situaciu, hoci v opacnom garde, zazivam na cvikach aj tuna. v kruzku mam same kockate hlavy, co vedia holu picu a skaredo na mna pozeraju, ked si za 15 minut odrobim robotu a spim na lavici, zatial co oni sa s tym budu trapit este aspon tych 40 minut.
ale to sme odbocili...co plynie z pribehu? ze nebudem sudit dievca podla vzhladu a vsetkeho co s nim suvisi, bez ohladu na to, ako jednoznacne to vyzera byt.
@lintu no sak mate tam pridanu vetu v ktorej sa pise ze neviem aka je naozaj. Ale chcel som sa opytat prave na ten cas v kupelni aj ked niektore sa vedia dat dokopy skvor jak muzi. Ale aj na take veci ako majetne veci, ze ci len do drachcsich podnikoch chcu chodit, ci sa nestitia roboty a tak
okrem takých tých bežných vecí, čo bolo spomenuté vyššie, treba rozlišovať na
- "som neupravená, lebo som všeobecne lenivé hovädo"
- "som neupravená, lebo som na to dnes práve nemala čas/náladu"
- "som neupravená úmyselne a vyjadrujem tým svoj odpor voči očakávaniam spoločnosti"
a rôzne stupne a kombinácie medzi tým (a isto niečo, na čo som zabudla)
podobne aj na
-"som dokonale upravená, lebo neviem zaujať ničím iným"
-"som dokonalé upravená, lebo ma to proste baví a nevidím nič zlé na tom, mať toto ako jednu zo svojich početných záľub"
-"som dokonale upravená, lebo dnes je špeciálna príležitosť, na kt. cítim potrebu byť dokonale upravená, nerobím to bežne"
-"som dokonale upravená, lebo som podľahla tlaku spoločnosti, ktorá presne toto odo mňa očakáva"
a opäť kde čo medzi tým
A proste podľa tohto je vidno, že obe devy môžu byť inak veľmi zaujímavé alebo totálne kravy a to sa nedá zistiť prv, ako ich budeš poznať osobnejšie
určite sa dá typ človeka spoznať aj podla oblečenia a správania poprípadne aj tvárenia sa a čo robí.. tá prvá by som povedala že sa má vcelku rada a chce byť všade upravená čiže je o niečo náročnejšia..zato druhá je možno povolnejšia....
ale povahu tymto nezistíš čiže nesúďme
modna - z mojho hladiska vyuzivaju to z coho najviac mozu tazit ako zeny,vyzor...nehovorim ze nutnr musia byt podpriemerne inteligentne..nemusia,ale mam skusenosti s tym ze su...na ukor duchovnych zalezitosti a dolezitejsich hodnot sa venuku veciam podobnym svojim zujmom...vyzoru...myslim ze logicky take dievca velmi nebude zaujimat ci je chlapec rozumny a ci by bol z neho fajn partner, nezaujima ju ci ma nejake sny alebo ci ho nieco trapi...zaujima ju ako vyzera,kde pracuje,ako chodi obleceny a ako snim bude vyzerat (ano trochu hovorim aj z vlastnej skusenosti)
a normalne? co mam skusenosti s nemodnymi dievcatami (rozumej nepipkovskymi) ktore sa sice o seba syaraju ale nie prehnane...mam skusenost s tym ze maju aspon trochu podobny pohlad na vec ako ja ... + ich primarny ciel nie je zaujat vyzorom ale vnutromvpretoze viac ako o vyzor im ide o to dolezotejsie,aby si vnutorne sadli
a teraz mi moze sto ludi oponovat ze to nie je pravidlom a podobne...nie nieje...su urcite aj vynimky,ale predsa len na tom ,,vyzore,, nieco je...nieco z neho vychadza
ako keby upravený človek, čo má vkus a vie čo a ako sa obliecť a zaujíma ho ako výjde vonku, nehovorím nagechlený jak matrioška, ale proste tak v norme... ako keby také dievča muselo mať automaticky v hlave nasraté
@lovingmemory Mne volaju az potom ked su smutne. Ja som ten kamarat s vyhodami bez vyhod ked uz dievcata im nepomozu. @Salora ja som nesedel pri nej ale nad nou. A z lavej strany natlaceny ludia, z pravej tiez tak kde sa mam pozerat. Jedine von oknom alebo na nu. @Jozotraktorista Asi tak nejak. Ale toto vol väcsi extrem od modernej este kus modernejsie vyzerala a ta normalna trochu horsie
Trosku ta mozno v tomto chapem, lebo ako si to ty nazval modne dievcata tak voci takym mam aj ja trochu predsudky (a myslim, ze nie som jedina...) ale stala sa mi taka vec, ze som prisla do novej roboty a tam kolegyna- no, bola uplne dokonala, fakt velmi pekna a bolo vidno, ze sa o seba aj stara.. a ja si hovorim, no fasa to bude dajaka striga ale nakoniec bola mila, strasne v pohode holka Takze prvy dojem poriadne klamal ale mozno aj to u nej hralo rolu, ze bola z dediny a mala 8 surodencov ci kolko
@lovingmemory Ne ne ja som rad aj za tie par co sa ozvu raz za cas, a nie to si este s nimi dobabrat vztahy. @Milgamman Ta sak ako ja ich neodcudzujem len sa pytam na pohlad skusenejsich. Sak keby ma taka chcela tak nepoviem nie len kôli tomu ako vyzera.
Dobre ja viem, ze ich neodsudzujes ale ani sa necudujem, ak niekto ano, lebo aj zovnajsok a prvy dojem nieco povie o cloveku... ale su aj vynimky co sa mi potvrdilo
Niekto lepsi.. Horsi. Zalezi ze pre koho. Ak je chlapec s rovnakym zaujmom o modu, nosi tie veckove vystrihy, chodi do posilky, nosi uces ako najlepsi fudbalista.. Tak pre takeho dobra. S "normalkou" by sa podla mna dokopy nedal. Nebola by reprezentativny typ. Popripade by to od nej vyzadoval aby sa upravila co by normalke bolo proti srsti. Nie je to tak o predsudkoch ale vystupovani v spolocnosti. Normal=normal mimozemstan=mimozemstan modnik=modnicka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Koľkokrát sa mi stalo, že som stretol babu čo pôsobila ako intelektuálka, a pritom to bolo úplne plytké teliatko. Na strane druhej, niektoré čo vyzerajú ako zlatokopecké pipiny sú rozumné a pracovité dievky.
Naozaj ťažko hodnotiť na základe výzoru a niekoľkých záľub, či preferencii.
Však ja nič V pohode sa pýtaj, ale znelo to takto nejak
Inak....Áno, tie upravenejšie sú náročnejšie....Aspoň na čas strávený pred zrkadlom určite
ale to sme odbocili...co plynie z pribehu? ze nebudem sudit dievca podla vzhladu a vsetkeho co s nim suvisi, bez ohladu na to, ako jednoznacne to vyzera byt.
- "som neupravená, lebo som všeobecne lenivé hovädo"
- "som neupravená, lebo som na to dnes práve nemala čas/náladu"
- "som neupravená úmyselne a vyjadrujem tým svoj odpor voči očakávaniam spoločnosti"
a rôzne stupne a kombinácie medzi tým (a isto niečo, na čo som zabudla)
podobne aj na
-"som dokonale upravená, lebo neviem zaujať ničím iným"
-"som dokonalé upravená, lebo ma to proste baví a nevidím nič zlé na tom, mať toto ako jednu zo svojich početných záľub"
-"som dokonale upravená, lebo dnes je špeciálna príležitosť, na kt. cítim potrebu byť dokonale upravená, nerobím to bežne"
-"som dokonale upravená, lebo som podľahla tlaku spoločnosti, ktorá presne toto odo mňa očakáva"
a opäť kde čo medzi tým
A proste podľa tohto je vidno, že obe devy môžu byť inak veľmi zaujímavé alebo totálne kravy a to sa nedá zistiť prv, ako ich budeš poznať osobnejšie
ale povahu tymto nezistíš čiže nesúďme
a normalne? co mam skusenosti s nemodnymi dievcatami (rozumej nepipkovskymi) ktore sa sice o seba syaraju ale nie prehnane...mam skusenost s tym ze maju aspon trochu podobny pohlad na vec ako ja ... + ich primarny ciel nie je zaujat vyzorom ale vnutromvpretoze viac ako o vyzor im ide o to dolezotejsie,aby si vnutorne sadli
a teraz mi moze sto ludi oponovat ze to nie je pravidlom a podobne...nie nieje...su urcite aj vynimky,ale predsa len na tom ,,vyzore,, nieco je...nieco z neho vychadza
oh GOD.
modne dievcata:
normal dievcata:
@Salora ja som nesedel pri nej ale nad nou. A z lavej strany natlaceny ludia, z pravej tiez tak kde sa mam pozerat. Jedine von oknom alebo na nu.
@Jozotraktorista Asi tak nejak. Ale toto vol väcsi extrem od modernej este kus modernejsie vyzerala a ta normalna trochu horsie
@Milgamman Ta sak ako ja ich neodcudzujem len sa pytam na pohlad skusenejsich. Sak keby ma taka chcela tak nepoviem nie len kôli tomu ako vyzera.