Ahojte, mám takú otázku. Jeden môj kamarát, teda aj spolužiak so mnou chcel asi pred pol rokom chodiť. Lenže vtedy som nechcela, nevedela som si proste predstaviť že s ním chodím, proste som ho brala len ako kamaráta... No a teraz ho to už "prešlo", teda
ale tak, skús sa ho to na rovinu spýtať a porozprávať sa s ním.. viem, vyžaduje to veľa odvahy ale tak inak neviem čo by si mala spraviť ale ak ťa berie už len ako kamarátku, tak to možno ani nemá zmysel.. v podstate si ho sklamala/ranila (neúmyselne) a on to berie tak, že si mu proste ublížila tak už radšej nič nechce.. skús mu ukázať, že ti môže veriť a uvidíš
@impulse ... no ako vravíš, to vyžaduje veľa odvahy :/ a hej vtedy z toho bol dosť smutný no to bolo na triednom výlete...a teda ak sa cítim aj tak ako sa tváril tak bol fakt riadne smutný :/ ... a myslím že vie že mi môže veriť
hm..na toto mam uzasnu vetu : Ked som mohla nechcela som. Teraz chcem, ale uz nemozem.... bodaj by ti to vyslo drzim palce, mozno to este z jeho strany neprestalo
Hm, birdzáci si opačné pohlavie začali všímať až v 18-ich, predpokladám Ale zas, podľa svojich rád, keď im niekto povie, že na niečo ešte nemajú vek, tak s tým hneď prestanú, to je úctyhodné
Ale však prejav. Pri najhoršom ťa odmietne a budete si "kvit", žiaden trapas.
Boože ..ako keby ste vy nič také nikdy neriešili. Všetci sú tu tak nehorázne múdri. Hej viem..aj ja mám len 15. No myslím že nejedna baba z tých čo to tu kritizujete riešila v jej veku podobné problémy..
A k téme Ti toho veľa neviem poradiť...ja osobne by som nemala odvahu spýtať sa, či ku mne ešte niečo cíti alebo podobne. Ale myslím, že keby si sa ho spýtala, veľa by sa toho vyriečilo
@abbey4real nie, že by som aj ja nemala podobné priority vo vzťahu, ale treba si uvedomiť, že nie všetci ľudia toto chcú od každého svojho vzťahu, sú ľudia, aj starší, ktorí sa pustia aj do nevážneho vzťahu, sú radi, že majú niekoho, s kým si môžu užívať voľné chvíle a neriešia, či je to dostatočne kvalitný vzťah podľa nejakých objektívnych kritérií, proste im v tej chvíli sedí a vlastne to nie je o nič horší vzťah.
ok beriem, pre nich by to asi bol plnohodnotný vzťah, ale ja by som to videla len ako ich veľmi dobré kamarátsvo. Proste si myslím, že v 13 rokoch si nemajú čo ponúknuť, teda okrem toho kamarátstva.
jžš vy ste všetci niekedy tak sprostí ! birdzákov som vždy brala a aj beriem za inteligentných ľudí ale toto čo píšete v takýchto fórach je až neskutočné ! vy ste sa určite v 13 rokoch hrali s bábikami (ach) hlavne sa mi nad tým pozastavuje myslenie, keď niečo také napíše 15 ročná pipka! veď áno, hrajme sa všetci do 18ky s bábikami a nevšímajme si opačné pohlavie... už aj učiteľky v školách idú viac s dobou a sú normálnejšie ako niektorý z vás pretože tie sa nás pýtajú či už s niekým chodíme... ale o to tu nejde.. proste sa spamätajte ! ok že teraz máte 15-20 rokov ale tiež ste boli 13 ročný a robili ste rovnaké alebo iné "blbosti"... sakra! toto ma dokáže tak nasrať! (ach) !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak mas ozaj 13 rokov, tak sa este dlho s chlapcami iba kamaráť
ale tak, skús sa ho to na rovinu spýtať a porozprávať sa s ním.. viem, vyžaduje to veľa odvahy ale tak inak neviem čo by si mala spraviť ale ak ťa berie už len ako kamarátku, tak to možno ani nemá zmysel.. v podstate si ho sklamala/ranila (neúmyselne) a on to berie tak, že si mu proste ublížila tak už radšej nič nechce.. skús mu ukázať, že ti môže veriť a uvidíš
šak skús za pokus nič nedáš ale mislím že už ta asi nebude chcieť ak si mu zlomila srdce
Osoba, hraj sa s bábikami a nerieš to, načo ešte nemáš ani vyvinuté telo.
Neviem si predstaviť o čom môže byť vzťah 13ročných. No fakt neviem.
Ale však prejav. Pri najhoršom ťa odmietne a budete si "kvit", žiaden trapas.
A k téme Ti toho veľa neviem poradiť...ja osobne by som nemala odvahu spýtať sa, či ku mne ešte niečo cíti alebo podobne. Ale myslím, že keby si sa ho spýtala, veľa by sa toho vyriečilo
v 13 je to akceptovatelny sposob zaciatku chodenia na zmrzlinu.
a nech to pri nej aj konci lebo ak tu bude o dva tyzdne dalsie forum a la "mozem byt tehotna?" tak ma jebne a snad ma nechces mat na svedomi?!
tak to by som aj ja rada vedela
ale asi o niečom takom ako sú kompromisy, dôvera, spoločné riešenie problémov a podpora
Nie, stále si to v 13 rokoch neviem predstaviť .
ok beriem, pre nich by to asi bol plnohodnotný vzťah, ale ja by som to videla len ako ich veľmi dobré kamarátsvo. Proste si myslím, že v 13 rokoch si nemajú čo ponúknuť, teda okrem toho kamarátstva.