Zakladnym kriteriom je, ze uzivatel bude dlhodobo fungovat na Birdzi, ze mi jeho nick bude znamy prevazne v pozitivnom smere, a potom mozme uvazovat o adminstve.
@tomas - pytal som sa, co mi poradia ludia. Ze sa poznam uz 22 rokov a velmi dobre si so sebou rozumiem, ze ci si myslia, ze by som sa mal niekam pozvat alebo tak...ale ze sa bojim, ze ci to nepokazim, ked budem chciet nieco viac.
- nieco v tom zmysle to bolo...ja viem, somarina ale vacsia sa mi zda mazat to
@pubertslatinocelny takze ja v tomto pripade vidim veci z objektivneho hladiska a tato anketa sa nemala mazat. admin @freedomko by nemal mazat ankety, co su mu nesympaticke, ale tie, co su mu sympaticke alebo porusuju pravidla. podla mna sa nemusi robit vsetko tak, aby sa na nieco zavazne prislo. preco nemazete ankety o dojeni krav? mne sa pacia! dobre, ze ich nemazete. ale tiez neprinasaju ziadny uzitok, kedze tu su ludia taki panski, co sa boja poriadne chytit mlieko do ruky. ani ja som este nedojila, tu je dokaz, ze nedoji skoro nikto. a tak dalej. cize tolko. ale este pridam, keby vam nestacilo.
@kolieskonavoze sme panski a nie sme na fekalnosti tak ich tu mam nechat ?
a mozno som to mal nechat mozno nie
ale odpovedzte mi ci tie fekalnosti som mal zmazat alebo nie ? hmmm zamyslite sa nad tym vsetkym co vsetko je na hraniciach a co ich prekracuje uz o malilinkate kusocky a co mazem/e
Ze sa poznam uz 22 rokov a velmi dobre si so sebou rozumiem, ze ci si myslia, ze by som sa mal niekam pozvat alebo tak...ale ze sa bojim, ze ci to nepokazim, ked budem chciet nieco viac. //
Dobre, tak vam odpovieme. Tu sa mi nevidi dako, ze su tu fekalnosti. Prepacte, @freedomko , ze sme zacali s tym vykanim, ale ja som to adresovala skor na celu spolocnost adminov, nechcela som byt prilis osobna. Mozeme si teda tykat? V teeske ste mi uz tykali (zeby som odpovedala). Fekalnosti sa mazat maju rozhodne. Teda no, ja by som ich mazala. Ale toto by som nezmazala. Preto, lebo @pubertslatinocelny je moj kamarat a toto sa kamaratom nerobi. Alebo? ci?
@tomas "ze mi jeho nick bude znamy prevazne v pozitivnom smere" no sorry, ale pozri sa na svojich adminov ako sa spravaju (spravali). Keby si sa pozeral radsej na ine veci nez to ci su ti sympaticky, kamosi alebo nekarha v diskusiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Toto je taka pokecova vychova zase
» www.birdz.sk/webka/redakcia/...
tu bola "sutaz" cez ktoru som sa dostal ja
tam su zakladne kriteria a potom uznanie tomasa a tenpatica sa mi zda ze bolo este vo vybere ani neviem
- nieco v tom zmysle to bolo...ja viem, somarina ale vacsia sa mi zda mazat to
a mozno som to mal nechat mozno nie
ale odpovedzte mi ci tie fekalnosti som mal zmazat alebo nie ? hmmm zamyslite sa nad tym vsetkym co vsetko je na hraniciach a co ich prekracuje uz o malilinkate kusocky a co mazem/e
Dobre, tak vam odpovieme. Tu sa mi nevidi dako, ze su tu fekalnosti. Prepacte, @freedomko , ze sme zacali s tym vykanim, ale ja som to adresovala skor na celu spolocnost adminov, nechcela som byt prilis osobna. Mozeme si teda tykat? V teeske ste mi uz tykali (zeby som odpovedala). Fekalnosti sa mazat maju rozhodne. Teda no, ja by som ich mazala. Ale toto by som nezmazala. Preto, lebo @pubertslatinocelny je moj kamarat a toto sa kamaratom nerobi. Alebo? ci?
ja som to zmazal lebo bola dost primitivna ta diskusia z mojho pohladu a nedavama mi zmysel ale tak isto sa mi zdaju tie fekalne ankety ci tebe nie ?
plat je nulovy, pracovna doba neustala... krasna robotka, ze?
vratime sa k teme?