"Moj birdz" preco uz neukazuje ak nejaky z mojich priatelov prida blog??
moj birdz plnu taku funkciu aby sme boli informovani o cinnosti nasich priatelov...a zrazu tam chyba informovacia ked niektori z nich napise blog...preco??
Inak ked sme uz pri tom, tak mne velmi chyba funkcia Moje komenty, kde sa dali diskusie v ktorych mame svoj prispevok vdaka aktualizacii sledovat aj cele dni, tyzdne, alebo aj dlhsie...
@Viollin ano, bolo to este donedavna na starom fore Ak napriklad niekto komentoval o pol roka neskor diskusiu, v ktorej si mala svoj koment, tak ked si sem klikla, mala si ju uplne navrchu
@Viollin tak to hej, bola to super funkcia, aj som castejsie pouzivala vyhladavanie a pisala do starsich diskusii. Ale teraz by to uz asi bolo zbytocne, lebo by si to nikto ani nevsimol Moznoze zamer bol taky, ze diskutovat sa ma hlavne v novych temach, alebo tak nejak...
@Viollin Ale tak zas mne sa paci akym smerom sa Birdz vyvija, myslim si, ze je stale lepsi a krajsi a stale pribudaju nove zaujimave funkcie... Len napriklad toto mi ozaj dost chyba. Ale tak moznoze to sem znovu casom aj pribudne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
CHCEME SPET SVOJE FUNKCIE!!