ako to urobit aby sa tak rychlo nespravil? velmi jednoduche nerobit to co ineho? alebo ho daj vykastrovat a nemas porblem, ze sa rychlo spravi. bud rada, ze sa spravi vobec, niekto ma prave ten problem, ze sa nevei spravit rychloa trva mu to vecnost alebo sa obec nespravi
Ze by si si bola taka kočka, že to nevydrži a hneď je u teba hotový? Ja som počul, že chalani s malym vtakom majú veľkú výdrž... Takže predpokladám, že ty s ním spávaš len preto, že má velkého..
Delfina, o tom sa da najst na nete aj v casakoch kopa clankov, len sa treba trochu popozerat.
Ale vo vseobecnosti - niekto to tu uz spominal - treba ho predtym vydrazdit nech sa spravi, alebo zajst do sexshopu, tam ozaj maju taky gel, ze si ho chlap da a bude mat menej citlivy penis...a ked ma tak napada, take nieco vyrobil tusim uz aj durex vo forme lubrikacneho gelu...
a keby mu na tom velmi zalezalo, da sa ist aj k doktorovi, je to normalny problem a co som pocula, predpisu sa na to tabletky a je po starostiach...
ja som lavak... ale nevyjadrim sa XDDD wewo ty si brutalne prasa ja z teba kosim uplne XD ale uprimnost nadovsetko... ach... mal by som by uprimny. dobre... nic z toho XD
Ja som tiez lavak - ale nebudem tu rozpisovat ktoru ruku mam vycvicenejsiu - a Wewo - ty si fakt cislo - ked tu pises take komentare ,,zevraj: dokazem lestit pol hodiny Asi sa z toho po--riem na mieste
No chuda moje tak to ta lutujem ja taky problem nemam ze by som sa skoro heh zvycajne az kym sa baba spravi dva krat heh no.Tak vela stastia stym tvojim zazrakom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Kasko : nj vykastrovat najlepsi
» www.izdravie.sk/zdravie/sex-a-v...
Delfina, o tom sa da najst na nete aj v casakoch kopa clankov, len sa treba trochu popozerat.
Ale vo vseobecnosti - niekto to tu uz spominal - treba ho predtym vydrazdit nech sa spravi, alebo zajst do sexshopu, tam ozaj maju taky gel, ze si ho chlap da a bude mat menej citlivy penis...a ked ma tak napada, take nieco vyrobil tusim uz aj durex vo forme lubrikacneho gelu...
a keby mu na tom velmi zalezalo, da sa ist aj k doktorovi, je to normalny problem a co som pocula, predpisu sa na to tabletky a je po starostiach...
snad si vyberiete...
nech skusi v tom momente ako to nanho pride,mysliet na nieco ine a nech pocka v tej ,,cakarni,,..
alebo ho prvy krat urob ty a potom...dufam ze je schopny ist do druheho kola???
ma pravdu o com je vztah ked tam nieje komunikacia
ked uz spolu sexujete tak by mal brat ohlad aj na teba v komunikacii je vsetko...porozpravaj sa s nim o tom
sak ked sex tak poriadny.... tak by to malo byt..