mam asi 7 mesacneho kocura vsimol som si ze ma taky vlhky nos ... nema nadchu alebo nieco podobne ? a este tak divne mnauka ako nikdy inokedy ako keby bol uplne z niecim nespokojny a to mnaukanie mi ani neni moc prijemne a zacalo to asi pred 1 mesiacom a
"Suchy, alebo vlhky nufacik nic neznamena. Pokial mu z neho netecie sekret, alebo nema na nom zasusene sopliky, tak je vsetko vporiadku. Je ine, ak vidite, ze sa nieco na jej vzhlade, alebo spravani zmenilo." Google.
A asi nie je chorý, keď je aktívny a chce sa hrať. Hento presne robí aj môj kocúr, bohužiaľ, každú noc už 12 rokov. A hej, tiež vtedy mraučí inak.
A to mňaučanie - časom sa naučíš rozoznávať všetky zvuky čo ten kocúr bude vydávať. A pokiaľ to teraz znelo akoby bol nespokojný - tak bol, lebo sa mu nikto nevenoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A asi nie je chorý, keď je aktívny a chce sa hrať. Hento presne robí aj môj kocúr, bohužiaľ, každú noc už 12 rokov. A hej, tiež vtedy mraučí inak.
A to mňaučanie - časom sa naučíš rozoznávať všetky zvuky čo ten kocúr bude vydávať. A pokiaľ to teraz znelo akoby bol nespokojný - tak bol, lebo sa mu nikto nevenoval