Ahojte rád by som tu raz za čas písal nejaky ten blog ....chcel by som samozrejme sa vyjadrovat o politike..... tak bol by som rád keby ste mi dali nejake námety na prve blogy a ktorych moze prebehnut aj diskusia
dobre budem teda predpokladat, ze si politky znaly... ja by som chcela citat o tom, nakolko si myslis ze je odvovodnenie prezidenta na zavrhnutie gen. prokuratora legitimne
ok takžé vidím žé komenty smeruju k Prezidentovi .... zajtra vytvorim prvy Blog o prezidentovi a tam vyjadrím názor čo sa deje ..... podotykam nebudem stranny budem veci pomenovávat take ake su ....to by mal by taka prva čast blogu .....v zavere vyjadrim aj svoj názor nato čo sa deje .......čo sa tyka OSN .... porozmyslam o tom potom ako dalšiu temu ....samozrejme pridavajte dalšie navhy ...dufam ze sa zajtra zapojite
@sugy1 legitimita je pomerne siroky pojem to je jedna vec a druha ze GJH4 by to obhajili ak nie takto tak podla mna by to uhrali aj cez postel keby mala napriklad rozhodovat moja spoludebaterka
nič v zlom, želám ti síce veľa bloggerských úspechov, ale chcieť písať o niečom pričom nevedieť o čom presne, tak to nemá zmysel..
podľa mňa medzi blogermi chýba "novinársky nadhľad" a poviedkárov, čítam tu samé básne, mini dialogy, pesimistické denníky, no málokedy nejakú poviedku alebo kvalitný článok.
a ak chceš písať o politike tak jednoznačne rozoberaj terajší stav, lebo je veĺmi aktuálny a prilákaš si s ním čitateľou, napríklad o amnestií alebo o odstúpení prezidenta...napríklad ja ako čistý neznalec do politiky ani celkom neviem o čo ide :/
@poke trochu ste nepochopili ...ja som chcel urobit to volnejšou formou aby ste si prečitali blogy očom chcete vy ....amnestiu spomenie spolu s odvolanim zajtra lebo aj tá bola kritizovana ... vysvetlím rozdiel troška medzi amne stiou a milostou a teiž dam tam nejaky komentar
@jonatan1892 ak chceš aby ťa ľudia čítali musí to isť z tvojej hlavy nie názory iných.. ak chceš písať píš, keď sa to niekomu bude páčiť, tak sa stane tvojim čitateľom ... zase to sa budeš pýtať vždy v zásade čo máš nové napísať?
Priateľko, vy ste nejaký významný spisovateľ. Mám zato, nakoľko sa tu prezentujete takouto formou. Alebo ste nebodaj uznávaný politológ? A vaše dva rozdielne účty? To je prosím nejaký marketingový ťah? Alebo sa aj u Vás jedná o nejakú ľahšiu formu schizofrénie?
Čo sa blogu týka - čerpali ste z príručky "Mladého politológa"? V podstate ste nepriniesli žiadne nové svetlo do tejto problematiky, drahý fero-jonatan. Pretože má Váš blok absolútne ničím nezaujal, idem sa radšej v oblasti politiky vedomostne obohacovať pri Tom & Jerryho. Prajem mnoho inšpirácie pri písaní vašich prebratých fantazmagórii.
a potom si premietni ze ci dokazes napisat nieco taketo fundovane.
O politike v 18 sa nevyjadruj. Zamotas sa do vlastnych myslienok protichodnych ako tank a torpedoborec. Politika je pre sracov, radsej sa vyjadruj o tom aky si mal den. Lebo citat o politike a o tom, ako nepoznaju elementarne zakonitosti prava (napr.) sa mne osobne citat nechce.
Apropo, politicky bloger sa nikdy nepyta co ma pisat. Proste len pise...tak pis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
"a tam vyjadrím názor čo sa deje ..... podotykam nebudem stranny budem veci pomenovávat take ake su"
skvelé, ešte si ani nezačal písať a už si odporuješ
podľa mňa medzi blogermi chýba "novinársky nadhľad" a poviedkárov, čítam tu samé básne, mini dialogy, pesimistické denníky, no málokedy nejakú poviedku alebo kvalitný článok.
a ak chceš písať o politike tak jednoznačne rozoberaj terajší stav, lebo je veĺmi aktuálny a prilákaš si s ním čitateľou, napríklad o amnestií alebo o odstúpení prezidenta...napríklad ja ako čistý neznalec do politiky ani celkom neviem o čo ide :/
ja len toľko, som ti len chcel poradiť...
ty sa vyjadtuješ, jak keby tu všetci čakali na spasenie v podobe tvojich blogov sorry, ale nie.
Čo sa blogu týka - čerpali ste z príručky "Mladého politológa"? V podstate ste nepriniesli žiadne nové svetlo do tejto problematiky, drahý fero-jonatan. Pretože má Váš blok absolútne ničím nezaujal, idem sa radšej v oblasti politiky vedomostne obohacovať pri Tom & Jerryho. Prajem mnoho inšpirácie pri písaní vašich prebratých fantazmagórii.
však si takmer zázrak tak čo? ešte stále si na výšších postoch
» moje.hnonline.sk/node/12628...
a potom si premietni ze ci dokazes napisat nieco taketo fundovane.
O politike v 18 sa nevyjadruj. Zamotas sa do vlastnych myslienok protichodnych ako tank a torpedoborec. Politika je pre sracov, radsej sa vyjadruj o tom aky si mal den. Lebo citat o politike a o tom, ako nepoznaju elementarne zakonitosti prava (napr.) sa mne osobne citat nechce.
Apropo, politicky bloger sa nikdy nepyta co ma pisat. Proste len pise...tak pis...