moj oco ma frajerko co mam robit nechcem nahradnu mamku moja mamka mZ zomrela ked som mala 7rokov uz je to 4 roky co nemam mamku a moj oco si najde frajerku je to pre mna velmi zle a nemam ju rada a najviac sa obavam toho ze bude ta jeho frajerka tehotna
Mame ju zabit alebo co? Vsak si nasiel babu vsak je chlap potrebuje zenu. ci si ma nechat teba alebo co? uvazuj. Aj on chce byt stastny a neziarli. I ked sa tazko vravi nie som v tej situacii ale v kazdom pripade .... 4 roky je dlha doba. nech je stastny .... dopraj mu radost.
a ak sa ti nepaci a on o tom vie tak by ti to moho vysvetlit. pokail pri vas nebyva ak je to v pohode.
moja mamina mala už jedného priateľa a tiež sa mi nepáčil...
teraz začína s iným a ten je celkom fajn, aj keď nevyzerá nejako úžasne, ale je k mame dobrý, čiže mi to nevadí... a nejako sa do nej nestarám, celkom ma baví pomáhať jej
a rade som sa nedostala prepáč no neviem, ako som písala ja sa do nej nestarám..neviem ako to je s tebou, až tak ťa to trápi? skús ju mať troška rada a ak to nepôjde... tak ja neviem, povedz o tom otcovi... ak mu na tebe záleží, bude robiť to, čo chceš. Ale je pravda že nemôžeš chcieť aby ostal už naveky sám
neboj to bude fajn. Viem, že je to pre Teba ohrozenie moja. Ale aspon ti bude mať kto pomoct so ženskými vecami. A vieš. Tvoj ocko bude len šťastnejší... a nechceš aby bol smutný a osamelý... predsa skus si na nu zvyknuť a uvidíš.,.
podla mna si totalny sebec..ved aj on nemoze sa stale venovat len tebe a tak (nic v zlom)
ale to ze ju nemas rada je uz druha vec..a najpr ked mu to budes hovorit alebo co ze ju nemas rada tak si rozmysli ze vlastne aky je dovod lebo ked povies ze nechces mat druhu "mamu" tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ak sa ti nepaci a on o tom vie tak by ti to moho vysvetlit. pokail pri vas nebyva ak je to v pohode.
moja mamina mala už jedného priateľa a tiež sa mi nepáčil...
teraz začína s iným a ten je celkom fajn, aj keď nevyzerá nejako úžasne, ale je k mame dobrý, čiže mi to nevadí... a nejako sa do nej nestarám, celkom ma baví pomáhať jej
Ak ti vadí alebo ju nemáš rada skús sa o tom a svojich obavach porozprávať s otcom.
Hlavne sa nesnaž trucovať lebo ta bude brať ako decko.
K novej žene sa snaž správať slušne, skús sa s nou trochu porozprávať, možno zistíš že nie je taká zlá.
ale to ze ju nemas rada je uz druha vec..a najpr ked mu to budes hovorit alebo co ze ju nemas rada tak si rozmysli ze vlastne aky je dovod lebo ked povies ze nechces mat druhu "mamu" tak...