Caute...od puberty ako sa mi zacala menit postava sa mi porobili strie, hlavne na bokoch, a trosku na zadku a na vnutornej strane stehien, ale tie moc nevidno..vacsi problem mi robia tie na bokoch...takze otazka hlavne na vas chalani...vsimate si to na ba
vdaka za komenty..ved ja viem, zas neskacem z okna kvoli tomu ...ale chapete..aj tak ma to trochu sere a nepaci sa mi to ...ale zas vidim ze ich ma dost vela ludi, tak som o trochu pokojnejsia
len doplním @8 - ja som tiež stresovala a neviem čo... a nakoniec sa priateľ predsa len nad nimi pozastavuje - a hovorí, že to vyzerá strašne dobre, ako nejaké tigrie pruhy
@mojdedo bolo by zle keby vidiš holeho chlapa je len spravne že si nič take nevidel... ma to takmer každy chlap a aj každa žena..a to všetci dobre vedia (ako vidiš )
ja mam strie na chrbte dole, na latissimoch, na prsiach, na ramenach, na bicepsoch, na stehnach. Tie co mam na ramenach a prsiach sa niektori pytaju ci to nie su jazvy bo su take velke Ale od jedneho fajn kremiku sa mi prestali robit nove aspon
Z rýchleho rastu na nohách (ale už ich skoro ani nevidno) + na zadku (to tých 10kg,čo som pribrala za rok). Zo začiatku mi to strašne vadilo. Kúpila som si aj krém,cvičila som,ale nič nezabralo. Takže som sa prijala takú aká som a priateľovi to vonkoncom nevadí,takže ani mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@mojdedo aj chalani ich maju
a len tak mimochodom ak ťa bude chalan naozaj ľúbiť tak sa nad takými hlúposťami ani nepozastaví
samý pruh
ale inak mám ich dosť aj na rukách a na ramenách, asi z rastu svalov, neviem.
a ešte z detstva mám zvislé strie na kolenách keď som moc začal rásť, ale tie sú už úplne bledé.
no neviem ,čo na to pomáha ..ja ich mám tiež a požehnane : disappointed:
a chlapi, ktori to beru ako vadu, tak ti si len asi tymto riesia svoje komplexy na svojom tele.
inac neviem preco by taketo nieco mali riesit.
je to prirodzena vec a vacsina ludi ich urcite ma.