Tákže človek je môj spolužiak ktorého poznám osem rokov, v trinástich sme sa olizovali v parku na lavičke, v štrnástich v autobuse do Maďarska A asi pred pol rokom sme spali spolu, no spali je silné slovo na sex na záchode Takže takýto mám s ním vzťah
Ale inak odkedy predáva sa strašne zmenil, úplne iný človek.. tak to asi býva, no :/
Ale inak je zlatý, strašne som rada že ho mám, lebo je uplne ochotný, aj doveze aj polku dá a tak..
Zalezi na tom ci chel alebo nechces... ak chces tak dealera najdes ale ak nechcs tak sa na to vyjebes... ja som to nikdy neskusal a nikdy ani neskusim, mam robotu a skolu na take chujoviny ani nemam cas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teda,dá sa hodnotiť môj vzťah samej so sebou?
Tákže človek je môj spolužiak ktorého poznám osem rokov, v trinástich sme sa olizovali v parku na lavičke, v štrnástich v autobuse do Maďarska A asi pred pol rokom sme spali spolu, no spali je silné slovo na sex na záchode Takže takýto mám s ním vzťah
Ale inak odkedy predáva sa strašne zmenil, úplne iný človek.. tak to asi býva, no :/
Ale inak je zlatý, strašne som rada že ho mám, lebo je uplne ochotný, aj doveze aj polku dá a tak..
The end
ale vzťah s ním mám taký normálny.. vždy keď si prídem po svoje záležitosti tak si spolu ideme ešte zapáliť a čo sa týka trávy som na tom tak ako @fxx
Nerob z BA fetacke doupě ty dement