Spoznali sme sa niekedy koncom mája, tyžden sme spolu stravili každu voľnu chviľu ale musel odisť do prace do zahraničia na 9 tyždňov, za ten čas čo bol preč sme si pisali, volali a ja som zistila že mi veľmi chyba a že ma nezaujima nikto iny len on.
:o ja by som nevydržala byť bez svojho chlapa viac ako týždeň nieto ešte 6 :o ... len keď ide na víkend domov tak už to ledva vydržím
ale poznám aj vzťahy, kde sú ľudia spolu fakt málo ... možno len cez víkend alebo len každý druhý víkend alebo len týždeň po 2 mesiacoch ... majú sa radi a zvykli si ako to je
tak no, niektori ludia skratka musia chodit aj do prace..ak pracuju daleko tak je to skratka uz raz tak..je to na tebe ci to vies vydrzat, kazdopadne drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale poznám aj vzťahy, kde sú ľudia spolu fakt málo ... možno len cez víkend alebo len každý druhý víkend alebo len týždeň po 2 mesiacoch ... majú sa radi a zvykli si ako to je