@5 a co budes mat zo zitia iba pre Boha? Vecne zatratenie v nebi, kde budes poletovat ako anjel a totalne sa nudit, lebo telku vam tam nedovolia - lebo v telke su vseliake vulgarnosti a v nebi to cenzuruju
Už tu na v tomto živote mám nebo na zemi, mám Božiu lásku a zažívam všetko to čo ty asi nikdy nezažiješ ... a potom budem mať Večný život v nebi. Budem naveky šťastný...
Biblia hovorí, že vo chvíli smrti človek prechádza do neba alebo do pekla podľa toho či prijal Krista ako svojho Spasiteľa. Pre veriacich smrť znamená odchod z tela a príchod do prítomnosti Pána - do neba. Pre neveriacich po smrti začína večný trest v pekle. Ty budeš naveky nešťastný a budeš naveky trpieť...
11. Tomas a čo budeš mať ty zo žitia iba pre seba? Čo ti zostane z tvojho trápneho a krátkeho užívania si tu na tomto svete? Aj keď pochybujem že si užívaš, skôr naopak. Ale dajme tomu, že by si si užíval. Stojí ti to zato, že kvôli chvíľkovej radosti tu na tomto svete získaš večné trápenie v pekle? Tak len si "užívaj" kým ešte môžeš.
@14 ty si na drogach? Lebo fetaci maju zosilnene zazitky... len povedz co to fetujes nech sa tomu vyhybam lebo skoncit ako ty naozaj nechcem.
@15 co z toho mam? Splnene sny, nieco co TY nikdy nepochopis ani nezazijes. Nemas ani sajn ake to je, ked si sam, vlastnou pomocou splnis sen. Taky pocit je najkrajsi a presne preto vacsina ludi zije - aby si plnili sny. A co z toho budem mat? ed budem stary dedko tak sa pozriem spat a nebudem svoj zivot lutovat pretoze som si ho uzival a takym ako ty ostanu len oci pre plac a budu prosit aby konecne prisiel koniec lebo ich to tu uz nebavi a chcu ist do neba ake potom bude to sklamanie ked nebo nebude ale bude nieco ine
strasne ma irituju tieto reci s nebom a peklom... podla mna ked zomres budes mrtvy konec offline jak ked mas spanok bez sna... zadne nebo a anjeli hrajuci na harfach ziadne peklo kde je naky skurveny kotol kde sa budem smazit...a keby nahodou nieco bolo po smrti budem iba milo prekvapeny...nechcem umierat s nadejou ze sa budem mat lepsie... chcem umret tak ze som sa mal dobre
@nebopeklo ty si fakt postihnutý. čo mám zo života? všetky možné radosti, nenávisť, chlast, drogy, sex a iné dobré veci čo nám zoslal "boh", čo ty nikdy nepochopíš, lebo uberfuhrer to postihnutým ľuďom zakázal pod hrozbou, že sa im nedostane nejakého posväteného LSD po smrti. možno sa mýlim a každý večer dojde cherubín dobre ťa vybafá, natlačí do teba niečo poriadne halucinogénne a ty si takto nažívaš, ale skôr by som povedal, že si LEN postihnutý idiotko, čo nemá nič iné na práci iba krátenie mojej nudy, živenie mojej nenávisti a spamovanie na jednom servery.
inak, aká je náplň tvojho dňa? resp. ako prebieha to tvoje oddávanie sa bohu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Všetko čo si napísala nemá dlhú životnosť. Čo z toho budem mať?
Už tu na v tomto živote mám nebo na zemi, mám Božiu lásku a zažívam všetko to čo ty asi nikdy nezažiješ ... a potom budem mať Večný život v nebi. Budem naveky šťastný...
Biblia hovorí, že vo chvíli smrti človek prechádza do neba alebo do pekla podľa toho či prijal Krista ako svojho Spasiteľa. Pre veriacich smrť znamená odchod z tela a príchod do prítomnosti Pána - do neba. Pre neveriacich po smrti začína večný trest v pekle. Ty budeš naveky nešťastný a budeš naveky trpieť...
@15 co z toho mam? Splnene sny, nieco co TY nikdy nepochopis ani nezazijes. Nemas ani sajn ake to je, ked si sam, vlastnou pomocou splnis sen. Taky pocit je najkrajsi a presne preto vacsina ludi zije - aby si plnili sny. A co z toho budem mat? ed budem stary dedko tak sa pozriem spat a nebudem svoj zivot lutovat pretoze som si ho uzival a takym ako ty ostanu len oci pre plac a budu prosit aby konecne prisiel koniec lebo ich to tu uz nebavi a chcu ist do neba ake potom bude to sklamanie ked nebo nebude ale bude nieco ine
inak, aká je náplň tvojho dňa? resp. ako prebieha to tvoje oddávanie sa bohu?