Takže, asi tak dva - tri týždne mám doma korelu. To ako som k nej prišla je obzvlášť zaujímavé Oco bol proste na chate a tam ju našiel, bola prítulná, tak ju vzal domov
hii...pritulna korela?..moja korela bola zla...nakoniec spáchala samovraždu...
ale--inak...myslim ze sa da kupi v obchode nieco co vyzera ako hniezdo...aspon ja som to niekde videla..skus jej dat..proste nieco, kde sa bude citit bezpecne...ona sa uz potom postara sama o to..
Môj ujo im daval aj budky....ale co tak krabica, do ktorej vyrezes otvor?
jedno asi 14 rocne dievca malo celkom dobru stranku o papagajoch, len neviem uz adresu skus gugle. Mala tam vysvetlene vsetky dolezite veci ohladne papagajov, druhy, aj co robit, ked caka mlade
JA MAM SAMCA UZ ASI 10 ROKOV PRAVE MI SKRIEKA DO UCHA JE TO UPLNE NENAROCNY VTAK AJ PRETO TAK DLHO U MNA PREZIL ZJE TAKMER ALE KLUDNY NIE JE NIKDY JE TO DOST BOJOVE PLEMENO KED HO NASERIEM TAK ROBI NA MNA AJ NALETY Z VYSKY VTEDY NEMAM SANCU VYUZIVA VZDUSNY PRIESTOR SVINA JEDNA A JE TO CISTY NARCIS STALE LEN CUMI DO ZRKADLA
Korely..Hm..Aj my sme dostali korely dost netradicnym sposobom..ze si jednemu ujovi sadla na hlavu..Takto sme dostali samca a neskor samicku..Ale tu sme racej dali prec ... Ale k veci..Tak zavolaj veterinara..Alebo ich daj nejakemu skusenemu chovatelovi alebo do dobreho chovproduktu...
ved je predsa veľa kníh nie? keď už máte zvieratko, tak si kúpte o nom aj knihu, tam by si sa mala dozvedieť všetko.. + zájsť k veterinárovi.. on dopovie zvyšok..
Už som mala kedysi pár rokov omnoho náročnejšieho papagája, tak zas viem ako čo to ...
Práveže na nete nič takého nebolo... až teraz som si pozisťovala, že vlastne ona to vajíčko vytlačí aj len tak, a sedí na tom.. až kým ju to neomzrí..jak sliepka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale--inak...myslim ze sa da kupi v obchode nieco co vyzera ako hniezdo...aspon ja som to niekde videla..skus jej dat..proste nieco, kde sa bude citit bezpecne...ona sa uz potom postara sama o to..
Môj ujo im daval aj budky....ale co tak krabica, do ktorej vyrezes otvor?
Práveže na nete nič takého nebolo... až teraz som si pozisťovala, že vlastne ona to vajíčko vytlačí aj len tak, a sedí na tom.. až kým ju to neomzrí..jak sliepka