@mielikki , čakal som na taku reakciu, ale že zrovna od teba tak to nie. predstav si, ze by som tam napísal: "Moj cumlík ma prestáva mať rad, čím to je", no však by ma tu ukrižovali už 150x krát a by som bol svätý...
@orfea2 sú to preto chechtaky lebo ked ich maš si vysmiata a ked su neni chodíš nasratá, može sa použiť aj výraz šípy, many, dukaty, a pod....
feex8 už som ho vymenil za BMW-ačik........
@tikalok , neboj teply som stále ale ked je ozaj pekna baba tak si nemysli že ju nefiknem, krása je krása a ten hajzel dolu mi neda pokoj.......
ale som aj tak rád, že ma už poznáte, mám vás všetkých vás nilujem, a tí čo ma maju najviac v pusinke su takí moji zlatí somarikovia...,,,,,,,,,filipko
a ešte som zabudol napísať Mário, ma určity čas tiež začal nasierať akože sa otáčal za druhými chalanmi a mal blbé poznámky, ale rychlo prišiel na to o čo by prišiel keby dostal kopačky.....filip
@Mielikki tak ma napadlo či by sa zajko nemal podpisovať Gejza,keď vezmeš jeho sexuálnu orientáciu,upravenú foneticky na slovenčinu a skutočnosť,že má na webke Žilina a tá má ŠPZ ZA ,vychýdza mi z toho GayZA,čiže Gejza.
Zajko nič v zlom,neber to ako útok na teba.Len taký malý tvorivý navrh.
@zajko30 - podľa mňa nevládze ďalej hrať že nie si kokot, a kašlem ti na to že tu mám ignorovať také indivíduá ako si ty, ak sa mi nepáčia. mám na to totiž právo (našťastie), rovnako ako ty máš (nanešťastie) právo sem tie svoje pičoviny písať.
@tibor28 , tak ja ti to tiborko 16 ročný poviem, otazka stála všeobecne ak by sa to chalanovi stalo a teda nebola na mňa určená, jasan tiborko.....filip
@zajko30 V tom pripade, filipko moj 20 rocny so spravanim na 12, ta anketa je este debilnejsia ako som si myslel pretoze existuje XY dovodov preco moze vseobecne baba stratit o chalanda zaujem... Takte ja len tolko.
známe tváre známe pripomienky, ako ináč, ved už ani ine neviete, len urážať druhého, ste ako jebnute ovce, čo ich musi neustale zavracať pes aby nezabludili lebo su take sproste, že si nevedia zapamätať jednu vec, že pri mojom mene maju vypadnuť z ankety a starať sa o seba,
@jaro1991 , mal by si sa starať radšej o tu vašu smradlavu skladku v pezinku, lebo už pomali magorite a nie tu na birdzi pisať pičoviny, nemaš ešte vlastny úsudok a až ho budeš mať už budem 50 ročný a potom ti bude na hovno, ty mudroško z mudrakova...filip
@42@zajko30 no ved v pohode, to ja len tak... len pre zaujimavost v Pezinku uz roky nebyvam... len pozor aby som ti aj na bavoraciku neprepichol plaste
@mrnesmely vsak som klidny uvidim dokedy.... a partnerov nestriedam mám len jedného Mária a mame sa radi, robim gigola ale iba strašne bohatym ujom za chechtače strašne moc chechtačov.......Mário o tom vie............filip čau
,,a partnerov nestriedam mám len jedného Mária a mame sa radi, robim gigola ale iba strašne bohatym ujom za chechtače strašne moc chechtačov.......Mário o tom vie""
@zajko30 Ty si myslis, ze ked povies ze mas vela penazi, ze si ta budu ludia viac vazit ? To tu nikoho netrapi ako si na tom financne ani co robis.
Mohol by si sa nad sebou zamysliet, ale to by ta stalo asi prilis vela namahy ze ? Vies ludia to obcas robia, ked sa chovaju detinsky, vstupia si do svedomia a uvedomia sa.
Tomu sa hovori zdrava sebakritika, ktoru ma kazdy normalny clovek. Nikto sa tu do teba nenavaza za to, ze si gay ale za to ako sa ""prezentujes"".
Vacsina z nas, ktora nerobi gigola bohatym ujom, sa sem pride po tazko dni proste odreagovat, a je prirodzene, ze tvoje nezmyselne, lahkomyselne, prizemne diskusie, ktore tu zakladas lezu ludom na nervy.
@hluzar , midnight, slušne a nekonfliktne napísané chudáci a ešte raz chudáci, žijete vo svojej ulite a ste zakonlexovaní a od závisti kolabujúci skapinajúci inteligenti...........
a nakoniec pochybujem o vašom veku, štekate stále len jední a tí istí....určite máte po 50 rokov a hráte sa na 20 tnikov, pripomynate mi černoprdelníkov.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a akurat ma napada ci si nenasla levicka lebo on akurat sa chvali niakou...
a tie chechtáky... sa na tom budem ešte veľa rokov chechtať. kto takéto slová vymýšľa...
@orfea2 sú to preto chechtaky lebo ked ich maš si vysmiata a ked su neni chodíš nasratá, može sa použiť aj výraz šípy, many, dukaty, a pod....
feex8 už som ho vymenil za BMW-ačik........
@tikalok , neboj teply som stále ale ked je ozaj pekna baba tak si nemysli že ju nefiknem, krása je krása a ten hajzel dolu mi neda pokoj.......
filip
ale som aj tak rád, že ma už poznáte, mám vás všetkých vás nilujem, a tí čo ma maju najviac v pusinke su takí moji zlatí somarikovia...,,,,,,,,,filipko
Zajko nič v zlom,neber to ako útok na teba.Len taký malý tvorivý navrh.
mal dobru vlastnosť ked sa ožral furt sa smial, potom mu ktosi pridal k menu smejko, takže je teraz Gejkosmejko...
na čo si človek nespomenie pri ankete
@weeman , a ty maš 19 rokov, no to pochybujem si nejaky skurvený 50tník tak vypadni odtialto a neser ma tu ty impotent pošmarany,,,,,,,filip
1. Je gay...
a po 2. Nechapem odkial to asi mame mi vediet
ach...
bol som heterokokot do 20 tky
som heterokokot aj v 20 tke
budem heterokokot aj po 20 tke
a viac to nebudem rozvádzať uražať viem aj ja.....filip
svedči to nakoniec o vašom iq..............filip
@jaro1991 , mal by si sa starať radšej o tu vašu smradlavu skladku v pezinku, lebo už pomali magorite a nie tu na birdzi pisať pičoviny, nemaš ešte vlastny úsudok a až ho budeš mať už budem 50 ročný a potom ti bude na hovno, ty mudroško z mudrakova...filip
alebo inak sa dozvedel,že si kurvička-ak to tak môžem nazvať aby sme to tu všetci pochopili
@45 ,46, tie vaše dedukcie, dnes som si povedal, že nebudem hrešiť a kôli vám to aj splnim, nebudem..................filip
Ako poviem bisexuálke, že som v skutočnosti lesbička? Nevládzem predstierať!
,,a partnerov nestriedam mám len jedného Mária a mame sa radi, robim gigola ale iba strašne bohatym ujom za chechtače strašne moc chechtačov.......Mário o tom vie""
Mohol by si sa nad sebou zamysliet, ale to by ta stalo asi prilis vela namahy ze ? Vies ludia to obcas robia, ked sa chovaju detinsky, vstupia si do svedomia a uvedomia sa.
Tomu sa hovori zdrava sebakritika, ktoru ma kazdy normalny clovek. Nikto sa tu do teba nenavaza za to, ze si gay ale za to ako sa ""prezentujes"".
Vacsina z nas, ktora nerobi gigola bohatym ujom, sa sem pride po tazko dni proste odreagovat, a je prirodzene, ze tvoje nezmyselne, lahkomyselne, prizemne diskusie, ktore tu zakladas lezu ludom na nervy.
Nie nieocakavam, ze by si sa nad tym zamyslel.
BRAVO!
neviem ako si v sebe nabral silu napísať to nekonfliktne a slušne, ale máš za to môj veľmi, veľmi veľký rešpekt
a nakoniec pochybujem o vašom veku, štekate stále len jední a tí istí....určite máte po 50 rokov a hráte sa na 20 tnikov, pripomynate mi černoprdelníkov.......
filip