neviem si predstavit zivot bez mojej naj naj kamosky lenky,pomaha mi vo vsetkom co moze pomahat preto je dobre mat pri sebe cloveka ktoremu verite,a on vam....
Aj ja dakujem tiez za svoju naj naj kamosku, zhodou okolnosti tiez Lenku....lenuska je zlaty cloviecik, sme na chlp rovnake, rozumieme si, vie naco myslim, ja viem na co mysli ona...a nepohadame sa kvoli nejakemu chalanovi..lebo patrime k sebe...sme nerozlucna dvojka....mam ta rada Leni...
eheheeeeeh (((( moja naj kamoska uz nie je mojou naj kamoskou aspon mam taky dojem....neviem kedy sa to stalo,asi ze tak postupne sme sa zacali vzdalovat od seba teraz uz sa ani poriadne nebavime ach jaaaaaaaj...ale zas mam ine kamosky,ktore mi ju aj scasti nahradia.vlastne mam kamosku,ktoru ja povazujem za svoju naj,no ona ma inu naj kamosku DD smiesne co?heh no co uz
moja naj kamoska je velmi dobry clovek a to povie kazdy ale ked mne niekedy no dost casto vadi ze sa bavi s niektorimi babami pretoze ju maju vsetci radi a vsetci snou chcu byt naj kamosi ale naj kamoska moze byt len jedna a co mam robit aby mi to nevadilo??
Aj ja mam fest dobreho kamosa. Vsade spolu chodime, ale ako fest fsade faaakt aj na WC.Vzdy si rozumieme vsaak ako vaazne, nuchame si navzajom nohy a obydvaja sme fetisisti. (Moje vyjadrenie k duchaplnosti tejto temy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov