Ahojte. So svojou postavou som spokojná, je v tvare presýpacích hodín- myslím že celkom vpohode. Mám širšie boky-bedrové kosti, približne rovnako široké ramená štíhly pás a ploché bruško. No na tých bokoch mám viac tuku ako by som chcela tak mierne mi to
ked ides schudnut, musis pocitat s tym, ze schudnes celoplosne. neda sa urcit si jedno miesto a chudnut z toho. z cvikov sa velmi nechudne, skorej nabera svalova hmota. akoze jasne, ze sa spotis a nieco aj schudnes, ale lepsie je kardio, ako napr. to plavanie, co praktizujes. ked chces zhodit z bokov, musis pocitat s tym, ze pojde dole aj z inych casti tvojho tela.
súhlasim s @1 , plus podla mňa keď pridáš nejaké cviky čo sú určené na boky, tak to pomôže, možno nie že schudnúť ale hlavne ich spevniť a potom to nevyzerá tak zle a hlavne to neprevísa na nete je toho kopec, aj na youtube sú konkrétne videa..
neviem, či zrovna plávaním nejako extra zhodíš boky. na tvojom mieste by som skôr behala alebo bicyklovala atď a je pravda, že pravdepodobne keď schudneš, tak všade (ale neviem, nikdy som to vlastne neskúšala)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale nezapomen na jedno ze prsia nejebu .
Vsetko aj tak je len o chemiiii a vztahu .
Je jedno ze je ten vztah len aj na jednu noc ale urcite nadherny,
Rado
ram44@azet.sk