Tak toto mi pripomenulo situáciu, ktorá sa stala už veľmi dávno (ani som nežila)... Môj strýko mal 17 a zaplietol sa s nejakými hajzlami, ktorí ho vydierali... môj strýko musel predávať, ako ty tomu hovoríš fet, a neviem ako ale prišla polícia a skoro ho zavreli... môj strýko mal jediné šťastie, že jeho otec (môj dedko) bol policajt ..
choď na políciu, ako 16 ročná je za seba zodpovedná sama (takže to obíde rodičov) , dostane polovičný trest a prinajhoršom pôjde do polepšovne a ak tam bude sekať dobrotu tak to asi aj vymažú z registra
Si pamatam ako si mal kedysi forum, ze tvoja sestra sa zacala podivne spravat.. A ktosi ma strasne presviedcal, ze v tom drogy urcite nie su, lebo je samozrejme psycholog roka a odbornik na vesmir.
Vytiahni ju z toho skôr než bude neskoro. Ja mala 15 keď mi kukláči nabehli do bytu, zmlátili ma, otec nevedel o ničom, až neskôr si uvedomil tie náznaky ktoré tam boli ale ich prehliadal. Keby môj otec nie je kamarát s policajtmi, bola by som ešte stále tam, 7 rokov povedal, s týmito vecami nie je sranda, ale poviem ti že väzenie + polícia + psychiatria alebo veci čo stým súvisia by jej dali akú takú priúčku a myslím že by sa uvedomila hneď. každý sa zahráva s týmto poslednú dobu a ani len netušia aké sú následky. keby dílovala trávu tak to nie je také zlé, jasné je to napiču môže dostať ale 2-3 roky. ale keď sa jedná o piko tam je už tých rokov trochu viac... dávaj na ňu pozor a skús jej pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
no asi dake decke väzenie alebo co
Nechaj si to pre seba nabudúce .
@acvd43xa7w pervitín, myslím..
pre teba- ako sa môžeš tak debilne opýtať vôbec?
@15