Mám o rok staršiu sestru. Je chorá, má epilepsiu. Skoro všetko má zakázané.
Berie silné lieky, na ktoré nemôže ochutnať ani rumovú pralinku a ona je 4x za týždeň ožratá. Nikto jej nevie dohoviť, stratila už skoro všetky kamarátky, chlapca, ktorého
povedat to rodičom..budeš praskač ale zachraniš ju..rodičia ju nebudu puštat von ale len pre jej dobro a sice ta nebude mat za to rada ale je to pre jej dobro..podla mna rodičia je ta volba..
povedz to radsej rodicom, bude to tazke ale pomozes jej. mozno pije prae kvoli chore chce zasbudnut alebo to uz ukoncit... mal by sa s nou porozpravat odbornik
Ked ma o rok starsiu sestru tak bude uz dospela a s pobytom v liecebni musi suhlasit ona sama. Samozrejme alkoholik si nepripusti ze je zavisly. Inac by ma zaujimalo skade ma na to peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Moju sestru epilepsia zabija aj bez jej pricinenia.....kazdym zachvatom jej hrozi, ze ochrnie alebo nedajboze umrie......
Ma 7 rokov a uz bola v kome, ma vyoperovany nador z pluc a zvysenu hladinu bielkovin..... berie niekolko druhov silnych liek