Ďakujem za rady, ale hačik je v tom, že rodičia o tom ´´vedia´´...Mamina je z toho v koncoch, včera ušla a v bunde mala fľašu a začala biť maminu, keď jej ju chcela vziať... Zaracha? To nejde... Ušla by cez okno, alebo balkon...
viem ze je top nepravdepodobne ale skus sa s nou porozpravat povedz nieco typu ako ta ubija ked si ublizuje okoren to slozami. no ved vies ako to myslim
na takéto pomáha len terapia šokom!ked je taká aká je,a neváži si to čo má,tak ked príde domov...tak jej pekne zbalte veci a vyžente ju z domu....po prežití v tejto zime na ulici a sama,si mozno uvedomi aká je hnusná k ludom čo ju majú radi a zamyslí sa sama nad sebou....alebo sa nevráti vôbec,aj to je možnosť....ale to pochybujem!
suhlas s chillipaprikou ...alebo ju jendoducho nevpustite taku ozratu domov apvedzte jej, ze ak sa taka este raz vrati, tak dovi dopo, nepustite ju,kym nevytriezve
ja by som ti radila asi to aby si ju neodpisovala ale snažila sa jej pomocť.viem je to ťažke ale skus z nej dostať prečo pije .musela dačo zažiť čo psychicky nezvladla a nenašiel sa nik kto by pri nej stal.2, možno pred niečim uteka... kolko ma rokov
jedna moznost je...ale..je to strasne zdlhave a vycerpavajuce a musela by nieco fakt vyviest...potom by ju rodicia mohli vyhlasit za nesvojpravnu a dat na liecenie...ale..cakat kym FAKT nieco vyvedie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov