Ahojte, dlhšie sa venujem grafike, ak niekoho z Vás zaujíma program Adobe After Effects, tak som začal robiť aj návody/tutorialy a poprosil by som o nejaký ten odber ak by sa dalo a rád poradím s čímkoľvek
Gúúd Máš môj odber. Všimol som si, že titulky to vysvetlujú trochu lepšie a stručnejšie, lebo si ich písal až po natáčaní. Je asi ťažké sa navzájom sústrediť na robenie s pragramom a následné komentovanie Možno by bolo lepšie, keby si najprv natočil video a potom ho nadaboval. A možno ani nie. Ale nechcem sa ti do toho starať, je to dobré
Posielam pozdrav, AAE sa venujem od 2007 a z toho posledne 2 roky profesionalne.
Vela stastia v tutorialoch, jeden kamarat ma tiez web ( denis.stefanides.sk ) a tak uz mas konkurenciu
@1ggy vidis to ma nenapadlo najprv natocit lebo niekedy zazmetkujem a zadrem blbost, alebo sa pomylim a potom sa neskor idem vratit k tomu
Ale anglicke titulky su strucnejsie lebo sa mi nechce tolko vypisovat, ani nevies ake nervy mam na to pisanie v YT, dneska som to uz mal skoro cele "nadabovane" a neulozili sa
Dakujem za pozitivnu reakciu a skvely napad
@moonbeam ja som robil nejake projekty do rakuskych reklam alebo nejake vsuvky do MMA zapasov, v podstate tiez viem spravit skoro cokolvek, aj nech to ma nejaky vzhlad krajsi ...len mna az prilis bavia hentake srandicky co tam mam
ja som mal odbery na A Ps, ale poniektorí autori nevydržali a skončili tak po 5 videu... radšej teda odoberám z ofic. stránky, ktorá sa venuje iba čiste danému programu a práce s ním, tak či tak je tam tých tutoriálov mrte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vela stastia v tutorialoch, jeden kamarat ma tiez web ( denis.stefanides.sk ) a tak uz mas konkurenciu
Ale anglicke titulky su strucnejsie lebo sa mi nechce tolko vypisovat, ani nevies ake nervy mam na to pisanie v YT, dneska som to uz mal skoro cele "nadabovane" a neulozili sa
Dakujem za pozitivnu reakciu a skvely napad
Stručnejšie titulky práveže vídím ako plus
@sumivybanan niekedy sa mi tiez na to nechce vyclenovat cas