hmm rymi nikde ..uplne nezmyslene ale nevadi mozno casom sa vyrysujes ja som zlozila jednu vola sa"vaz si to co mas" mam ju aj v blogu a zatial sa ludom len pacila aj ked ma smutny koniec
@sisulqa30 noačo že si to skladala v druhom ročníku? a prečo si to nenapísala hneď?
poradím ti: nenechaj sa tu demotivovať negatívnymi reakciami, aj keď majú pravdu. píš ďalej, ale nikomu to neukazuj, keď niečo napíšeš, tak si to odlož, vytiahni si to tak za rok a znovu prečítaj, a ak sa ti to bude stále páčiť, POTOM to niekomu ukáž. pretože každý vo všetkom začínal asi takto nejako, že by mu to všetci zdrbali, ale väčšinou to dotyčný nikomu neukázal,alebo tak maximálne príbuzným ktorým sa to páčilo už len preto že to on stvoril.
a pokiaľ na tom budeš povedzme v sedemnástich stále tak že budeš písať a keď to niekomu ukážeš tak ti to zdrbe tak ako my tu teraz toto, tak vtedy začni tú kritiku počúvať, pýtať sa ľudí čo konkrétne je na tom zlé, a snažiť sa z toho poučiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak ten refren by sa nemal rymovat? Ci som zaspal dobu?
ako nechcem ťa demotivovať, ale je to po každej stránke zlé. nemá to formu ani obsah, a ani nejakú extra myšlienku, a ani si nám nepriniesla nič nové.
ale ako som už povedala, presne takto na mňa pôsobia tie superstar hity, čiže istý potenciál v tebe určite je.
poradím ti: nenechaj sa tu demotivovať negatívnymi reakciami, aj keď majú pravdu. píš ďalej, ale nikomu to neukazuj, keď niečo napíšeš, tak si to odlož, vytiahni si to tak za rok a znovu prečítaj, a ak sa ti to bude stále páčiť, POTOM to niekomu ukáž. pretože každý vo všetkom začínal asi takto nejako, že by mu to všetci zdrbali, ale väčšinou to dotyčný nikomu neukázal,alebo tak maximálne príbuzným ktorým sa to páčilo už len preto že to on stvoril.
a pokiaľ na tom budeš povedzme v sedemnástich stále tak že budeš písať a keď to niekomu ukážeš tak ti to zdrbe tak ako my tu teraz toto, tak vtedy začni tú kritiku počúvať, pýtať sa ľudí čo konkrétne je na tom zlé, a snažiť sa z toho poučiť.