Mojdedo je uz stary chlap.. To vsetci vedia..
A takisto vsetci vedia, ze mojdedo svoju staru nadovsetko miluje..
A uz to spolu tahaju dlhe roky.. A mojdedo ma pocit, ze by sa trebalo posunut kus dalej, (pokracovanie v texte, pretoze birdz je super...)
Kedze stara aj mojdedo su karieristi, otazka je, ci maju zasnuby vyznam, ked realne kazdodenne spolocne byvanie a svadba prichadza do uvahy najskor tak o 5 rokov
kašlala by som na to, osobne svadbu vôbec nevnímam ako "posunutie sa kus ďalej", ale ako formalitu. veľký žúr na oslavu toho, že sa ľúbime môžme robiť každý víkend. a keď naozaj trváš na tom, že to chceš spraviť, počkaj aspoň 3 roky, 5 rokov je predsa len dosť. a možno si to za tie 3 roky rozmyslíš a budeš si ďakovať
aaa nedavno tu splietal o nahrade ci co, ty schyza !
aale ale uvazujes ty vo velkom, no @4 a vacsinou sa to dlhymi zasnubenim kazi sa mi zda, tak neivem
to by som nikdy nepovedala,že mojdedo založí seriózne fórum o tom,že uvažuje o zásnubách ,tiež by som bola zvedavá čo si zač
a tá tvoja stará nevie,že chodíš na birdz?
ale inak @6 to pekne zhrnula.
@xxar3s moja naivita si so sebou nesie aj nádej pre krajšiu budúcnosť práve v tom že sa snažim orientovať na to pekné čo možno teraz nie je, ale možno bude ... keby som nebol taký naivný v tychto myšlienkach ako som, tak by som pochoval už vopred peknu predstavu buducnosti ktorý prist može ale aj nemusí ... pre mňa je dôležité to ,,môže,, ...
Ja ti neporadím ani jedno, lebo v tomto by si ľudia radiť nemali...To je vec, ktorú buď urobíš z vlastného presvedčenia bez akýchkoľvek (možno menších) pochybností alebo ju proste neurobíš vôbec, lebo si nie si istý, dáš tomu čas a necháš to na neskôr. Sám vidíš, že aj tu sa tie názory líšia, jedni ti radia, že by to bolo vhodné, ďalší sú striktne proti, ale ani jeden z nich nezažil s dotyčnou osobou to, čo ty, takže sa dá každá rada považovať za irelevantnú...To môžeš vedieť len ty sám najlepšie, takže ja som za to, aby si urobil tak, ako si to predstavuješ ty, s akou predstavou by si bol najviac spokojný.
@melancholik akurat ze tvoja naivita je v rozpore s realitou, zivot neni romanticky film. s takymto pristupom (ked das zene to co chce) budes pre zenu len hracka a ked ju prestanes bavit tak ta zahodi.
@melancholik velmi dobra otazka. Chcem s nou prezit cely zivot, a mozem sa opytat, kam sa ponahlat?
Moj postoj je jednoznacny. Chcem byt s nou navzdy, ale na druhej strane neviem.. aj ked akoze viem co chce ona.. ona by to chcela tiez (aspon podla toho co hovori)... ale v zivote sa stava vela udalosti... a 5 rokov je pre nahodnu udalost dost dlha doba.. neviem co bude, kde bude ona a tak.. chapes... aby som to upresnil, co vlastne riesim.. chcem ju navzdy, ale vzhladom na nepredvidatelne situacie, nechcem urobit blbost.. zasnuby nie su pre mna jednorazovy žúr, ale slub, ktory by mal trvat navzdy... asi pre vacsinu ludi zniem ako magor, ale myslim, ze ty to prave pochopis, prides mi tak trochu ako idealista, alebo tak nejak.. myslim to v dobrom
@mickeymouse010 suhlasim.. ja skor riesim, ci to nie je skoro.. aj ked.. tahame to siesty rok, ale caka nas dost velka skuska, ked budeme malo spolu.. moj postoj je taky,ze by som chcel byt s nou navzdy.. ale ako som pisal v @29... je to skor otazka casu... asi.. neviem
tak ti poradím vzhladom na okolnosti, aby si počkal na tú najvhodnejšiu situáciu ... aby vznikol pomer (správny čas - na sľub aj správny čas na svadbu) ... mimochodom ak si si istý že s ňou chceš byť navždy, čas nestrácaš ... a v buducnosti sa môžeš jedine presvedčiť o tom že čakanie sa oplatilo pretože si budeš ešte viac istý ... alebo sa niečo stane a stratiš ju, teda budeš vedieť že by to bola chyba ... teda počkať má asi iba výhodu ... ale počkať do správnej chvíle ... a kedy nastane to môžeš vedieť len ty sám
@salora coooo? ved mna tu kazdy uraza tak nemam ten pocit ale hej, no.. tahame to 6 rokov a ona je 100% charakter.. za tu dobu ani raz nesklamala.. narozdiel odo mna.. ale zas neboli to nejake extremne vztah ohrozujuce sklamania z mojej strany.. skor take ludske slabosti.. samozrejme nechcem to nijak ospravedlnit...
@simka1311 nie, Simonka, este som sa nezasnubil, ale chcel by som.. ale nie som si uplne isty kedy bude ten spravny cas... o tom, ci je to spravna osoba som uz presvedceny davnejsie..
@mojdedo Však práve o tom som písala, nie len o samotných zásnubách ako takých, ale o tom, kedy sa zasnúbiť...Je to iba na tebe. Chápem, že máš dilemu, je to predsa len vážne rozhodnutie, tak s tým skús počkať, rozmýšľať nad tým viac a častejšie a dopracuješ sa k odpovedi. Keď už prekonáte tú "skúšku", ako si to nazval, nebude už treba nad čím rozmýšľať, ak bol toto jediný problém. Veľa šťastia.
ale inak si sa veľmi pekne vyjadril ,len si pekne svoju starú váž, a teda pripájam sa k @59 buď fajn dedo a nech sa správne rozhodneš a nech si spokojný a šťastný a uspokojený a nech ti dá. a nech ti to s tvojoubabou vydrží.
Citala som komentare (vacsinu) a ked je tvoja stara ako ja, ze jej natakych veciach zalezi a ty to chces tiez tak chod do toho. Pisal si, ze vas caka nejaka skuska a tak, no pokial by som ja s mojim frajerom mala byt 5 rokov od seba alebo ako to proste budete mat, tak osobne by mi tie zasnuby mozno trocha zlahcovali situaciu. Proste hej vies bude mat tazku chvilku, ale pozrie sa na ten prsten a usmeje sa, lebo vie, ze niekde si, ze to myslis vazne a zachvilku sa vezmete a bude vsetko super.. ale tak ja som asi dost naivka a romanticka no, ale podla mna 5 rokov nie je taka hrozne dlha doba, najma ked ste spolu uz 6..
ak ju miluješ, nie je čo riešiť
juj ako z tej reklami o kofole, som dobrý
a potom, nežite ako zvery na kope, buďte aj pred Bohom spojení na veky a žite si v láske až kým nepomriete..
a až pomriete, budete žiť vo večnej blaženosti v nebeskom kráľovstve...
krásna budúcnosť, preto neotáľaj, požiadaj ju o ruku, zrobte zásnuby a hajde pred oltár...
ste spolu 6 rokov, chces byt s nou navzdy a vravis ze na zasnuby je skoro ...tak podla mna neskoro, ale nemusi sa to pokazit ...samozrejme ani byt niekolko rokov zasnubeni nie je ziadna vyhra... a riziko s tym suvisiace ma vyznam podstupit...aj ked chapem ten respekt pred tym....ale bez toho sa dalej neposuniete, prave naopak vztah moze zacat upadat ... radsej ju prekvap, nez o tom hovorit niekolko rokov... ona to bude ocakavat a riesit preco si to este neurobil a bude len sklamana a ty budes mat hned niekolko minusovych bodov za to, ze ju nemilujes....a potom, ved si chlap...tak co mas strach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
teda samozrejme ze to zalezi aj od tvojej "starej" ci by jej to nevadilo ale to by si mal vediet
Ako velmi nudne posobis v reale
To by myslim nijak neuspokojilo moju zvedavost
aale ale uvazujes ty vo velkom, no @4 a vacsinou sa to dlhymi zasnubenim kazi sa mi zda, tak neivem
No sak vediet kto si a v akej spolocnosti fungujes
a tá tvoja stará nevie,že chodíš na birdz?
ale inak @6 to pekne zhrnula.
treba rozmyslat nad pritomnostou, zit pre tento moment a neriesit buducnost.
prečo ? pretože ak niečo pochovám tak už nemôže
napríklad ja nie som taký človek ako popisuješ ľudí
Moj postoj je jednoznacny. Chcem byt s nou navzdy, ale na druhej strane neviem.. aj ked akoze viem co chce ona.. ona by to chcela tiez (aspon podla toho co hovori)... ale v zivote sa stava vela udalosti... a 5 rokov je pre nahodnu udalost dost dlha doba.. neviem co bude, kde bude ona a tak.. chapes... aby som to upresnil, co vlastne riesim.. chcem ju navzdy, ale vzhladom na nepredvidatelne situacie, nechcem urobit blbost.. zasnuby nie su pre mna jednorazovy žúr, ale slub, ktory by mal trvat navzdy... asi pre vacsinu ludi zniem ako magor, ale myslim, ze ty to prave pochopis, prides mi tak trochu ako idealista, alebo tak nejak.. myslim to v dobrom
tak ti poradím vzhladom na okolnosti, aby si počkal na tú najvhodnejšiu situáciu ... aby vznikol pomer (správny čas - na sľub aj správny čas na svadbu) ... mimochodom ak si si istý že s ňou chceš byť navždy, čas nestrácaš ... a v buducnosti sa môžeš jedine presvedčiť o tom že čakanie sa oplatilo pretože si budeš ešte viac istý ... alebo sa niečo stane a stratiš ju, teda budeš vedieť že by to bola chyba ... teda počkať má asi iba výhodu ... ale počkať do správnej chvíle ... a kedy nastane to môžeš vedieť len ty sám
1. môj brat bol zasnúbený 3 roky, potom mal nehodu, keď ho zrazilo auto a ešte počas pobytu v nemocnici sa s ním snúbenica rozišla
2. kamarát bol zasnúbený s priateľkou 7 rokov a potom sa rozišli
ak vás čaké nejaké odlúčenie, zásnuby nie sú žiadnou zárukou... a myslím, že na teba sa tvoja stará nevykašle...
vieš...mám slabosť pre ľudí v tvojom veku
ale nie.. veď rob ako to cítiš
len aby to potom nevyzeralo, že si ju chceš poistiť...
takže pošli návrhy na prstene a mi ti radi poradíme
Behať za samičkami, to ti ide.
A ja, že si záletník.
Správny čas sa ženiť.
juj ako z tej reklami o kofole, som dobrý
a potom, nežite ako zvery na kope, buďte aj pred Bohom spojení na veky a žite si v láske až kým nepomriete..
a až pomriete, budete žiť vo večnej blaženosti v nebeskom kráľovstve...
krásna budúcnosť, preto neotáľaj, požiadaj ju o ruku, zrobte zásnuby a hajde pred oltár...
óóó, ake krásne
neboj sa, príde staroba a samému je smutno a ve dvouch se lépe táhne, že j