Naveky v zahube, uz to nikdy nevezmes spat, je mi luto. Su odsudene k vecnemu vlastnictvu Birdzu a z tych najlepsich Tomas kazdorocne vydava tajnu knihu bestcellerov, z ktorej Ty, ako povodny autor, nemas narok ani na pol centu. Takze Ti dobre radim a vezmi si to k srdcu: Nikdy sa nesnaz byt najlepsia!
@flussica ty co tu davas ? clovek sa daco normalne spyta a hend picoviny kecas ked nevies neodpovedaj..
je to vlastna tvorba je to tvoje... taktiez ako ked to upnes dakam inam na internet staci ze si to ty alebo ze si vystupovala pod inym menom... nicoho sa neboj raz v zivote to mozes kludne zverejnit (nikde pri vkladani blogu nie je pisane "vzdavam sa tymto prav na toto dielo" takze je to navzdy tvoje )
@mshetfield inak toto je vysvetlené v podmienkach používania BIRDZu (link dole v šedom textíku na každej stránke) v bode 8 je to jasne popísané
"Obsah pridaný používateľom na BIRDZ.SK považuje prevádzkovateľ za vlastníctvo používateľa."
to jest blog, ktorý si napísala a uploadla na BIRDZ, je stále tvoj vlastný blog.
(Inak dobrá rada, ak tvoríte obsah, dávajte si pozor kam ho dávate, napr. ak ho dáte na americkú stránku, tak vlastníctvo väčšinou strácate a dávate ho danej americkej stránke (Youtube, Facebook...) oni v USA majú trochu iné zákony, než sú v Európskych zvyklostiach. BIRDZ môže používať váš obsah na presne vymedzené veci, ale vlastníctvo obsahu je stále vaše, lebo ty si autor. Ale to platí na BIRDZi, na inej stránke (aj slovenskej) to môže byť inak.
@freedomko ono to nebýva väčšinou nikde napísané priamo pri vkladaní blogu, videa ono to mávajú stránky v tých strašne dlhých podmienkach, ktoré všetci musia pri registrácií odkliknúť Ale BIRDZ má relatívne férové podmienky a nikomu nechceme zle
@freedomko ono nie vzdy vetickou "zodpoveda niekto iny" sa prenasa aj zodpovednost ale ano.. pise sa to vsade a pise to kazdy
@mshetfield skor ako to ci na birdz prechadza vlastnictvo by ma trapilo, ze obsah na birdzi je volne dostupny "celemu svetu" a viem ze ja som si svoje "basnicky" uz nasiel na takych miestach ze som len pozeral
@mshetfield presne stranky si nepamatam, ale co som mal preklady pesniciek boli na roznych strankach a par basni mal ktosi na stranke sice neuvadzal ze su jeho ale ani zdroj..
viem vsak, ze ich zmazal ked som sa ozval..
a jeden si jednu "pozical" i tu na birdzi a zistil som to tak, ze mi ktosi napisal, ze jej ty mas v profile tu basnicku co vymyslel XY
@mshetfield takze pisat kvalitnejsie a mat s tym i take plany, kde by ma trapilo autorske pravo by som so vsetkou uctou k birdzu a internetu asi uverejnil niekde inde ak nie len v papierovej forme..
Ved jasne, ze to patri autorovi, ale ako Tomas fakticky napisal - cim lepsi blog, tym skor sa mozes stretnut s neziadanym plagiatorstvom od sirsej verejnosti - na to uz ale Birdz samotny a ludia, co ho spravuju, dosah nema, to je ina kategoria...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
je to vlastna tvorba je to tvoje... taktiez ako ked to upnes dakam inam na internet staci ze si to ty alebo ze si vystupovala pod inym menom... nicoho sa neboj raz v zivote to mozes kludne zverejnit (nikde pri vkladani blogu nie je pisane "vzdavam sa tymto prav na toto dielo" takze je to navzdy tvoje )
"Obsah pridaný používateľom na BIRDZ.SK považuje prevádzkovateľ za vlastníctvo používateľa."
to jest blog, ktorý si napísala a uploadla na BIRDZ, je stále tvoj vlastný blog.
(Inak dobrá rada, ak tvoríte obsah, dávajte si pozor kam ho dávate, napr. ak ho dáte na americkú stránku, tak vlastníctvo väčšinou strácate a dávate ho danej americkej stránke (Youtube, Facebook...) oni v USA majú trochu iné zákony, než sú v Európskych zvyklostiach. BIRDZ môže používať váš obsah na presne vymedzené veci, ale vlastníctvo obsahu je stále vaše, lebo ty si autor. Ale to platí na BIRDZi, na inej stránke (aj slovenskej) to môže byť inak.
a bolo tam pisane "za obsah nezodpoveda birdz ale uzivatel " ci nieco take... aby sa vyhlo niektorim veciam.. takze tak..
@mshetfield skor ako to ci na birdz prechadza vlastnictvo by ma trapilo, ze obsah na birdzi je volne dostupny "celemu svetu" a viem ze ja som si svoje "basnicky" uz nasiel na takych miestach ze som len pozeral
@johnysheek no zatial ma nikto neskopiroval, dufam ze sa tak ani nestane... a kde si nasiel svoje basnicky?
viem vsak, ze ich zmazal ked som sa ozval..
a jeden si jednu "pozical" i tu na birdzi a zistil som to tak, ze mi ktosi napisal, ze jej ty mas v profile tu basnicku co vymyslel XY
Ved jasne, ze to patri autorovi, ale ako Tomas fakticky napisal - cim lepsi blog, tym skor sa mozes stretnut s neziadanym plagiatorstvom od sirsej verejnosti - na to uz ale Birdz samotny a ludia, co ho spravuju, dosah nema, to je ina kategoria...