Okej, takze vo stvrtok som sa normalne odlicila a sla spat. V piatok sa zobudim a pod lavym okom (tam kde sa normalne robia kruhy) som mala kozu uplne suchu. Neviete cim to moze byt? A ako sa mam toho zbavit? lebo stale to mam . A ked tak mam navstivit oc
nedrhnite si tak kožu, vyberte si niečo jemnejšie na odličovanie. ja si odličujem oči mliekom na odličovanie a už máme asi piate balenie, takže sme s ním spokojné (ja a mama). je voňavé, nedráždi, nič nezoderie a dobre odlíči. od Garnieru, také zelené. keď prídem domov, dám vedieť ako sa presne volá
ale @joelina ma pravdu,to svetlozelene Garnier odlicovadlo je fakt dobre,ja to tiez pouzivam,a je velmi dobry,pretoze mi nedrazdi oci,a ja mam tie oci naozaj velmi citlive urcite skus(vola sa Essentials,so zivou vodou z ovocia )
Može to byť napriklad aj alergia, alebo to mlieko proste vysušuje... Myslím že zodrením to nebude, to by si kožu nemala mať suchu iba zodretu.. Ja som to mávala z korektoru... Ale ked som vymenila korektor, zase bolo šecko oka Takže ja to pripisujem alergii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov