Dnes som sa zobudila s velmi kretivnou naladou a kedze som choraa trcim soma, tak mam v plane nieco kreativne aj spravit...Otazka znie, ak by ste mali moznost spravit si vlastne tricko, co by ste si na neho dali?
mala som tu moznost, kedze som si teraz objednavala tricka, ale som totalne nevedela co nan, tak som si objednala jednofarebne ... xD cize neporadim asi chcela som nieco originalne, ale no...nvm..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No a ja by som si na tričko vycapila chlapíka menom Jack Black,to je moj idol...
Prípadne by som si skúsila sama vybatikovať,nech to mám originálne
Nemohla som zohnať moju veľkosť, tak som si dala spraviť. Je pravda, že aj v tomto sa trocha topím, ale už je to lepšie
po tomto tricku tuzim uz asi rok
snad uz to zobrazi normalne
1. napis : Bitches Don"t Know About My Additional Pylons
2. We Require More Minerals ( a jeden "trs" mineralov by tam bol ) .. pre klasikov a hracov starcraftu to bude pochopitelnejsie
dychaj..mna vzdy pisali s tvrdym.. zrejme nepochybuju o mojej potencii...
ved ale tak.. @pubertslatinocelny ma proste presvedcil ze zo seba strasne vela odhalujem.. este ma zmazu za nepristojnosti
(@mielikki )
alebo jednoducho barta...