ach, ja som prečítala tvoje blogy, kde si sa nám vyspovedal, aký si blbý...päťky v prváku, to si už ako dokázal???však to už moji kamaráti, čo knihy ani nevideli majú na gym, nie na učňovke, ktorá má nulové využitie, pri najhoršom 3,4...chlape, taký šumichrast, ako si ty...ty tu len drž klapačku a pekne čítaj, to tu ako pa3cek, tomas a podobne napisu...aj ja čítam:d
@lucia199513 ked mi povies ze utekam z domu, nema to nic s dianim vo svete lebo moja rodina neni nic svetoborne a skorej to sveci o tom ze ty casto hovoris o niecom o com nemas ani sajnu, kedze ani raz som z domu neutiekla
@fxx@imosk@lucia199513 čo nech si ju nevšíma !?! ona by ho mala ešte obdivovať. veď je to inteligentný chalan (proste niektoré argumenty a komentáre sú úchvatné) a čo že mal 5ky?? ja ho za to obdivujem že to priznal. veď to nie je hanba. si myslí že je škola všetko?? sa ešte dosere z toho 14 ročné škvŕňa čo nevystrčilo päty z domu a o škole vie také hovno a Mama má Emu.
do ts-ky mi napísala , citujem : "mna nezaujimas, mam tu este dalsich 100ludi ako ty (smajlík) (smajlík)" 100 ľudí ?? no som zvedavý akých , skôr tu nemá ani jedného , ale šak nevadí
mám na teba názor, poviete o mne, že som povrchná, už len preto, lebo máš problémy aj na učňovke...dám ruku do ohňa, že mám xy rázi viac v hlave ako ty
Podla mňa keby si skopiruješ všetky tvoje vyjadrenia a vytlačíš ich,o 10rokov ich ukážeš svojmu potencinálnemu zamestnávatelovi,tak ťa na 100% nikde nevezmú a ešte ťa aj do ustavu dajú
Toto je jasné detské správanie,neprizná si že je decko.
Alebo má potrebu provokovať,a ukája sa na tom ako sa o ňu každý zaujíma-detské správanie.
Zase typicky absolutne odveci,to čo si napísala nemá s celou temou nič spoločne,proste sa ani nemáš čoho chytiť.
Tebe to fakt nedochádza že si piča keď sa pozrieš na všetky tie komentáre? Naozaj si myslíš že ty si tá mudrá? Outsider či ako sa to nazývaš?
Tak si outsiduj celý život,a daj mi vedieť keď v 30ke budeš zarábať 400e,keď už sem tak pletieš to vzdelanie.
Proste s tebou ani nemá význam komunikovať,lebo rozumne sa s tebou nedá,lebo v každeh tvojej reakcii je vidno že v hlave máš nasraté,píšeš bludy a len hádaš,o čom si si vlastne založila tuto diskusiu.
Už len z tvojich komentov vidno,že ty v živote nič nedosiahneš,si si toho vedomá,a kompenzuješ si to takýmto spôsobom,klameš samú seba.
Škoda všetkých slov na teba,bolo lepšie keď som na teba vôbec nereagoval,no teraz som spravil tu chybu že som ťa okomentoval,a mám zasraný celý Birdz od teba. Nenapíšem aby si neodpovedala,lebo aj tak odpovieš. Nemám záujem nateraz ďalej komunikovať s tebou,keďže neprejavuješ žiadne známky inteligencie,ahoj.
@fxx@37 ...a nemohlo by to byť tak, že tu si môže dovoľovať hovoriť a robiť všelijaké chujoviny, lebo je tu vlastne anonymne??? Lebo fakt silno pochybujem, že by si takto dovoľovala, kebyže s niekým hovorí do očí... (blbo sformulované, ja viem )
@lucia199513 Nikde ho nevezmú? A s gymplom si čo myslíš, že si kráľ sveta? Len nech sa ti darí, aj nech ťa baví vysoká škola, lebo očividne žiješ v inom svete
@freedomko admin je druhy tenpaticov nick spominal to aj na stretku sak ale vlastne ty to vies a pytam sa ma nieco preco uz niesom admin? nie tak naco to tu budem pisat?
@fxx no preco asi? lebo som zmazal jeden blog v ktorom ma ista osoba zosmiesnovala...lenze tomas povedal ze ten blog neporusuje pravidla...pretoze medzi tym ako som tej osobe napisal ze to zmazem a tym ako si to tomas vsimol tam stihla dopisat taku blbost ze podobnost s realitou je cisto nahodna a na nikoho konkretneho tam nenaraza ale to som si ja vsimol az potom ked tomas ten blog obnovil + bohvie co ta osoba tomasovi nakecala...
tak mi zrusil tie admin prava koli tomu ze ich "zneuzivam"...
no jasnééé!!! @fxx , prečo musíš hneď hrešiť? Ty normálne komunikovať nevieš? A ako vidím, došli ti nápady, lebo sa už opakuješ. Nevadí, veď nie každý má fantáziu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
No ty si sa už predviedla
hadanie sa:d
si taký zlý duch, démon birdzu:d
myslis si ze sa tak uzasne hadas? nie nie, ty odpovedas neopodstatnenymi faktami ktore su maximalne odveci
františek, na to náladu netreba:d
och boze, stavim sa, ze ty o tom, co sa deje vo svete, hovno...preto su moje fakty neopodstatnene:d:d fy
Takže to tvoje hádanie SA ,no vlastne @8 a potvrdzuje to @6
ach, ja som prečítala tvoje blogy, kde si sa nám vyspovedal, aký si blbý...päťky v prváku, to si už ako dokázal???však to už moji kamaráti, čo knihy ani nevideli majú na gym, nie na učňovke, ktorá má nulové využitie, pri najhoršom 3,4...chlape, taký šumichrast, ako si ty...ty tu len drž klapačku a pekne čítaj, to tu ako pa3cek, tomas a podobne napisu...aj ja čítam:d
ale františku....však ja nereagujem:d
dobre, ja ťa len súdim podľa rečí hotového promovaného inžiníra:d:d...ale tak ja nemám istotu, že neklameš o tom utekaní z domu:d
pre vzdelaných maturantov neni táto diskusia:d
Ale páči sa mi ako meníš taktiku,najprv si písala jak sprosté decko,uplne iný štýl,a teraz sa tu ideš hrať na neaku intelektuálku aby si "zapadla"
Ale ináč absolutne ťa nechápem,celý Birdz každý do jedného ťa už odpísal,a každý ma na teba vlastný názor,a ty stále riešiš pičoviny
To,čo by si mi chcela odpísať si nechaj v svojej zhnitej hlave,a nevyjadruj sa radšej,lebo ti garantujem že na teba nikto nie je zvedavý Papa
mám na teba názor, poviete o mne, že som povrchná, už len preto, lebo máš problémy aj na učňovke...dám ruku do ohňa, že mám xy rázi viac v hlave ako ty
@iwaunushqa
jasné, zabudla som:d:d
Nečakané,milo prekvapujúce!
ja o škole viem hovno, som len na sš, ale ani ty si v 14-tich nebola vyššie:d
sa hanbi za seba....keď 5-ky sú nič, trojky sú elita...si nezažil normal school
ach , ja už neviem čo na to povedať , (viem budem sa opakovať) ty si fakt sprostá....
ja myslím 100 kt. sú proti mne:d:d...stojí si ten imosk na kábli?
S tebou riadne plieska puberta
Podla mňa keby si skopiruješ všetky tvoje vyjadrenia a vytlačíš ich,o 10rokov ich ukážeš svojmu potencinálnemu zamestnávatelovi,tak ťa na 100% nikde nevezmú a ešte ťa aj do ustavu dajú
Toto je jasné detské správanie,neprizná si že je decko.
Alebo má potrebu provokovať,a ukája sa na tom ako sa o ňu každý zaujíma-detské správanie.
teba z učňovkou nevezmú ani do zadku, nieto ešte niekam do roboty....vybavuj invaliďák, chlapče
Zase typicky absolutne odveci,to čo si napísala nemá s celou temou nič spoločne,proste sa ani nemáš čoho chytiť.
Tebe to fakt nedochádza že si piča keď sa pozrieš na všetky tie komentáre? Naozaj si myslíš že ty si tá mudrá? Outsider či ako sa to nazývaš?
Tak si outsiduj celý život,a daj mi vedieť keď v 30ke budeš zarábať 400e,keď už sem tak pletieš to vzdelanie.
Proste s tebou ani nemá význam komunikovať,lebo rozumne sa s tebou nedá,lebo v každeh tvojej reakcii je vidno že v hlave máš nasraté,píšeš bludy a len hádaš,o čom si si vlastne založila tuto diskusiu.
Už len z tvojich komentov vidno,že ty v živote nič nedosiahneš,si si toho vedomá,a kompenzuješ si to takýmto spôsobom,klameš samú seba.
Škoda všetkých slov na teba,bolo lepšie keď som na teba vôbec nereagoval,no teraz som spravil tu chybu že som ťa okomentoval,a mám zasraný celý Birdz od teba. Nenapíšem aby si neodpovedala,lebo aj tak odpovieš. Nemám záujem nateraz ďalej komunikovať s tebou,keďže neprejavuješ žiadne známky inteligencie,ahoj.
ja keď budem mať 30, tak dúfajme že ešte ani atestácia nebudem mať(bo to štúdium trvá 16 rokov)...ale nástupný plat pri takom povolaní je 100 000sk:d
s učňovkou nedosiahneš nič, len tak vieš čo
ty ma neopakuj, som to napisala malej....papagos
stojíš si na kábli ??
Ale vraj tam boli zmeny,a pár adminov aj ja viem
A myslel som že aj ty si ešte
@admin
@fxx mena adminov su stale zname use google "admini birdzu" najdes to v niakom videu redakcie sa mi zda kosmik tam este figuruje je to asi rok stare
@admin je hlavny admin vsetci ostatny su inkognito (ak niaky este su )
preco sa tu hadate?! nechce sa mi citat 73 komentov
@freedomko predchvilou som to pozeral
Lebo som mal hádavú náladu a čas
tak mi zrusil tie admin prava koli tomu ze ich "zneuzivam"...
takto nejak to bolo...
filip
tiež pravda
@harleystorm
odrovnáte ma až vtedy, keď mi zablokujete vš. 4 IP-ADRESY
fakt?ako?:d