No ja mu moc neverim, lebo do dopravneho podniku sa hlasi strasne vela ludi pracovat a keby sa sofer choval ako hulvat , kludne ho vyhodia .... cize to by podla mna ziaden neriskoval..... (ta diskusia s autobusarmi)
@hluzar mne jediny sposob liecenia tvojej choroby pride nazbieranie 1centoviek v hodnote 150 000€ a nasledne ich vysypanie na teba aspon z 3metrovej vysky..
ale hej.. inak si neskutocne vtipny a ide ma rozdrapit..
@johnysheek Koho chce hluzar rozosmiat toho rozosmeje a koho chce nasrat toho naserie. Vec, ze aj tvoja averzia voci mojej osobe bola vytvorena mnou a umyselne. Muahahahaha .... kuc kuc.... pardon...... muahahahaha !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ALE ! Keby si ma mala na klobase tak sa ku mne nevyjadrujes a ignorujes ma , cize si riadne protirecis
fakt ze sa od smiechu popucit idem
PYROTECHNIK . . . ak ma uvidite utekat, snazte sa ma predbehnut !
alebo
OSTRELOVAC Neutekaj, zomries unaveny !
a aj som ich este nasiel na » www.armpek.sk/tricka-zartovne...
ale mozes skusit.. nepodliehajte panike a utekajte..
alebo "zbohem a dik za chyby"
popripade stare zname "uz sa nevratim" (i wont come back)
.... znepriehladnuje mi to moj birdz, pravidelne sa totiz smejem na hlupostiach co tu vypisuje @stenatko.....
Uz ma vie rozosmiat len to a futurama
V pripade zaujmu mozes posielat peniaze na liecbu na moj ucet prijimam dary od 150 000 eur a viac. (drobne si strc do zadku)
ale hej.. inak si neskutocne vtipny a ide ma rozdrapit..