ahoy..myslite si , ze mi bude stacit do Istanbulu na 4 dni 50eur?
ubytovanie, cesta po meste autom, z letiska, na letisko je zadarmo...
myslite ze to bude stacit na take bezne chodenie po meste,?
jj pre jednu osobu luxusne, kebab mas od 1eura a nejake suvenirky od par centov, metro je dost drahe,1jazda za asi euro, z letiska do mesta bolo tusim nejak 3-4eur, to len priblizne,podla minulorocnych cien
@fxx dakujem, a restauracie, bary,diskoteky?
metro,busy,atd atd neplanujem vyuzivat,
cena letenky je 179, kedze chcem is uz 20 novembra a teda nekupjem moc dopredu...myslis ze je to moc,?
neviem možno ti to stačí podľa toho čo chceš kupovať ja som za len 1 deň v Istanbule minula asi 50€ ale to som kúpovala veľa vecí a zbytočných a na takú normálnu existenciu a všetko ti to podla mna stačí
@jasmiine bary diskoteky netusim,ale to byva drahsie vsade.
letenka odkial? ak zo SR,rakuska,madarska,ceska ci polska tak je to mrte, do istanbulu by som dal za letenku maximalne 50eur, videl som uz aj za 8eur
ano? ja hladam cely den po nete a nenasla som :/// kde si to videl?
vedel by si mi poradit s letenkou?..ja som nasla za 179 pegasus airlines, co je nizkonakladovka..potom su aj za 100-112 e ale to tak ked objednavas 2 mesiace dopredu...najradsej by som sla z prahy,
Ja neviem co tam chces robit. Na nete si mozes nast priemerne ceny ze najbeznejsie tovary v jednotlivych krajinach. Mne by to bolo malo aj na slovensku.
@fxx no myslim ze uz v tomto casovom rozpati nic nenajdem...trosku sa bojim ist z viedne,letim prvykrat,,este newiem ako to chodi..preto mi skor vyhovuje praha..179 je celkom dost ale zas prahu mam blizko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a urcite aj na nejaky ten suvenir
metro,busy,atd atd neplanujem vyuzivat,
cena letenky je 179, kedze chcem is uz 20 novembra a teda nekupjem moc dopredu...myslis ze je to moc,?
letenka odkial? ak zo SR,rakuska,madarska,ceska ci polska tak je to mrte, do istanbulu by som dal za letenku maximalne 50eur, videl som uz aj za 8eur
vedel by si mi poradit s letenkou?..ja som nasla za 179 pegasus airlines, co je nizkonakladovka..potom su aj za 100-112 e ale to tak ked objednavas 2 mesiace dopredu...najradsej by som sla z prahy,
skus momondo.com alebo skyscanner.net