my sme to dneska pisali ta matika bola celkom lahka len teraz chytam stresy ci som to dobre napisala>.. uz aby to prislo.. a solina bol blba.. ani nevem ci mam secko dobre a ta logicka cast zo soliny lahka ale matika bola vrcholne tazka a okrem toho sme to nestihli vypocitat nam trva 5 minut kym si to precitame a zistime o com to je a oni po nas chcu 15 uloh za 30 minut
ja som ho pisal velmi davno ked sa to este nebralo vazne a vyplnil som ho podla toho ktora odpoved sa mi viac pacila a studujem aj bez monitoru ...sice nie moc uspesne ale co uz
no hey ale teraz to beru aj na stredne a na jednu de chcem ist sa pocita monitor a este nejake te sutaze ... takze ak nenapisem monitor sa tam nedostanem... a na tu druhu sa asi tez nedostanem lebo ta je na mna az moc dobra... takze dufam z som to dobre napisala lebo ma picne...
aspoj je to za vami ja som pisala monitor minuly rok viem ako je to mozne pytate sa.. prezradim oemrocne gymnazium a celkom dobre dopadlo a pislai sme iba z matiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Monitor totálne v piči, Matika, nič, 40percent maximum, polovicu som nestihol a tipoval, neprehánam...
Slovenčina, stihol, ale ajtak dojebal...Polovicu som nevedel, tipujem 55percent
Potom druhá šasť ktorú som napísal možno o čosi lepšie, ale druhá časť sa neberie na strednú takže v piči
otrasný deň, monitor úplne na kokot, fakt nemam ani ponatie kde na strednú
ale spravila som si predbezne vysledky M- asi 9-100 precent tie a/b/c/d ulohy som si nepisala
SJ-70 dost nahovno bola ta solina soro nic som nevedela..