jaaaj aj ked som robila monitor ja tak akoze unikli otazky a ked som videla test tak som sa zacala smiat ... aj tak je monitor ta najnespravodlivejsia vec na svete
kurna vsetci furt len ten monitor pripominaju uz mi ss toho ebe ucitelky kazdy den najmenej 10krat povedia slovvo"monitor" kazdy den nam daju 10A4-riek s prikladmi a kravinami vsade len monitor monitor monitor sa nemozem dockat kedy bude po nom:/
myslim ze je lepsie sa ucit a pocitat priklady nez zhanat vysledky z nejakeho testu ktory s najvacsou pravdepodobnostou aj tak na monitore nebude ak ste sa rozhodli pre tu prvu moznost, tak vam mozem aj pomoct cez stranku » skolahrou.weebly.com/matematika-onli...
ježiši ...ja keď som robila monitor tiež som sa dostala k vraj "k zadaniam" ,dokonca až k trom verziám teraz sa na tom už iba zabávam ,lebo ani jedna jediná otázka nebola taká ..deti zlaté .-..učte sa radšej ,nevysedávajte na compe a nezháňajte ,lebo ich nikto nemá a všetko je len bluf obyčajný
MÁM MONITOR 2011 A JE TO ON POROVNAVAL SOM ICH Z OSTATNÍMI A SEDÍ VŠETKO PROGRAM ,PÍSMO,ANI JEDNA GRAMATICKA CHYBA ,RAMOVANIE VŠETKO VAŽNE AK HO CHCETE NAPIŠTE MI NA MAIL.
máte vy problémy ja som ho písal minulý rok ...neučil som sa ani prd i keď som chodil na doučovania ,tak mi to nejak nepomohlo ,pretože tam nič z toho čo nás akože mali "naučiť" nebolo viem ,že to teraz môže byť úplne iné ale aj tak "škoda sa stresovať" ...dal som si pekne žuvačky na lavicu ...na tých som si prečítal "Máš na to !" ...no vzal som pero ...kalkulačku a už som frčal slovina tá bola ,je a bude len o logike stačí len pretočiť závitami hlavne ten stres kdesi schovajte je to len formalita potom máte už do konca roka voľno
my sme dnes ten uniknutý monitor písali na matike...dala som ho na 95% ...Čo je pre mňa v pohode, ale viem, že keĎ ho budem v stredu riešiť, unavená, vystresovaná, bohvieaké to nebude....aj keď mi každý vraví, že to je formalita... (dokonca aj jedna učiteľka)
..a najhoršie je to, že síce viem ktoré uč. budú mať dozor, ale neviem v ktorej som skupine a s kým
heej špunti keď si prepočítate/prejdete všetky predchádzajúce monitory (z minulých rokov) tak to máte v malíčku...a nestresujete...je to nepodstatné aj tak vás zoberú na takú školu na akú chcete ísť...len tam už treba bojovať o prežiie ...držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a stres opadne
dgula.sk@gmail.com
..a najhoršie je to, že síce viem ktoré uč. budú mať dozor, ale neviem v ktorej som skupine a s kým
matika: » www.nucem.sk/documents//26/t...
slovina: » www.nucem.sk/documents//26/t...
a dajte tam áno moc ďakujem