Slovina 100%, matika 95%, lebo ja šikovná musím vypočítať 84 a do OH napísať 42... Tak mi treba, že som podcenila sústredenosť....
Ale odhliadnuc od tej hlúpej chyby som spokojná...
a najvtipnejšie na tom je, že si pamätám, ako nás do toho učitelia tlačili, dobre sa nepretrhli aby sme zabodovali a urobili škole dobrý profil, na grc mi je z toho
Síce to z kadiaľ to asi máš(aj ja to z tadiaľ mám) sú neoficiálne výsledky len od dákej učiteľky overené tak ja mám
SJL-92 %
M-70%
som celkom spokojná, keďže na prírodovedné predmety vôbec nemám hlavu a humanitné mi idú o dosť viac(našťastie prijímačky budem mať AJ a SJL, čiže som nadmieru spokojná)
Matematiku som pokazila. Tie ľahšie príklady som pokazila, a ťažšie som mala dobre Ale neviem to na 100 %, pretože tie odpovede možno nie sú dobré.
Pre mňa bola Slovenčina ľahšia
@kidwithafreedom ja viem ,že tam sú odpovede aj testy ja si nepamätám tie odpovede čo som ja dala. Pri matike si pamätám krúžkovacie a to som mala dobre všetky (aspoň 10 bodov mám jou), tie na čísla vôbec. A pri slovenčine si pamätám tiež len zopár.
Ahojte,tak ja som slovenčinu napísala asi na 80 % a matematiku netuším,pretože bola celkom ľahká,ale pri mojom stresovaní a šikovnosti si myslím že matiku som asi dokafrala :/ niesom spokojná zo sebou,pretože chcem isť na gymnázium a budem musieť robiť prijímačky,čoho som sa najviac obávala,čo si myslíte ?
Matika 90% Slovina 76% .. Ja chcem ísť na gymnázium Metodova no a neviem, celkom sa obávam či ma zoberú, hlási sa tam dosť žiakov (na vysvedčení som mala jednu dvojku aj na polroku aj na konci roka), síce ešte tie príjmačky rozhodnú, ale najmä tích sa bojím.. mohla som to napísať aj lepšie... a taký dobrý pocit som po tom monitore mala, no a ako vidím, chyby z nepozornosti, ako inak. A to som si dávala bacha Asi nie dostatočne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale odhliadnuc od tej hlúpej chyby som spokojná...
a slovina mi príde ľahká tiež, aj keď som pozrel len tak striedmo
nerozumiem, prečo ten monitor nezrušili
SJL-92 %
M-70%
som celkom spokojná, keďže na prírodovedné predmety vôbec nemám hlavu a humanitné mi idú o dosť viac(našťastie prijímačky budem mať AJ a SJL, čiže som nadmieru spokojná)
BTW @ninimka monitor9.sk
Pre mňa bola Slovenčina ľahšia
ale akože ja som z matiky čakala tak 30% takže spokojná som strašne ľahké to bolo
Lenže mne test z matiky nevyšiel podľa mojich predstáv,a preto sa obávam či ma prijmú,mám obavy,aj ked vysvedčenia mám 1tky ajednu 2ku ...
sj:100%