SOm v 9.ročníku ZŠ a už teraz sa toho skurveného monitora bojím! Viem, že som piča, že to riešim už teraz, ale mne to nedá spávať. Stále myslím na to, ako ho napíšem a ak ho napíšem zle, že čo bude potom doma!! Z matiky mávam 3-4 a keď som si pozerala mon
ale na tu stvorku to odtypujes pri najhorsom, ja som z monitoru z matiky mala trojku a to som mala z matiky furt stvorky...a zo slovenciny som z monitoru mala stvorku a to normalne som sa ucila na jednotky dvojky Ale ked sa nechces spoliehat na typovacky ta sa uc ne? Este mas kopec casu
@erjedna co som zle napisala? A no dovol, to bolo len z monitoru, teraz mam tiez jednotky/dvojky a minuly rok som dokonca bola na gramatickej sutazi a vyhrala som tretie miesto!
@tarassaco
Najlepsie napisala monitor tam dole ti pise kolko ludi sa umiestnilo rovnako a podobne sracky ona napisala monitor najlepsie a 300 deti si optimista.Bolo jej povedane ze najlepsie a ma o tom aj nejaky dokument
@erjedna a ja sa tym ani nechvalim, len konstatujem, ze neviem vsetko je mozne ked som sjl horsie napisala ako matiku...a to som z matiky drevo doteraz a slovina v pohode
@macucu hh, urobil som monitor na 30% z MAT a 40% SJ a to som sa celých 9 rokov učil na samé 1... proste som mal vtedy taký stres že som skoro všetko zabudol a pritom tí najväčší debili 5kári ho spravili na 90-100%... takže niečo na tom asi bude :ehm: jeb na to... všetko je aj tak v piči, cleý systém...............
@sufurky ja mám dokument, kde 100% z matiky má 1413 detí a zo sloviny 436 (za rok 2014).
Je jednoducho nemožné, aby z cca 40 000 detí mali 100% len nejakí dvaja.
@macucu Neviem načo to tu vôbec píšeš, jediné čo ti pomôže je sa učiť napr zo starých zošitov alebo z netu. Ja som tiež deviatak a vôbec z toho nemám paniku inak v roku 2011 sa ešte učili podľa starej koncepcie.
Čo by som za to dal, keby som znovu bol na ZŠ 9 roč a pripravoval sa na monitor . Neboj ja som na tom horšie, som v druhom ročníku a už riešim, kde budem mať prácu... Myslím, že je dobre, keď človek rieši vecdi skôr ako na poslednú chybu, aj keď škodí keď si pod stresom.
Nič sa neboj! Nie je to až také strašné. A abolútne ignoruj to čo vám hovoria učitelia, ako vás veľmi strašia. Je to normálny test. proste všetko to čo st sa učili. Nič strašné. Ak nie si úplny idiot verím že to zvládneš v pohode. A koniec koncov. Ak chceš ísť na veterinárnu. Tak robíš prijímačky a na tých viac záleží ako na samotnom monitore. Takže nezúfaj! Neviem to presne ale na veterinárnej alebo školách tohto tipu sa robia prijímačky zo Biológie a Slovenského jazyka a literatúry.
staršie roky nepozeraj teda, aspoň matiku, pretože sa stále menia reformy a oni sa učili niečo iné, ako ty.... a na slovenčinu sa ani neuč, je to všetko čítanie s porozumením... "normálne" otázky tam boli myslím 2 a keby si to aj napísala zle, tak si z toho nič nerob, pretože ťa na školu určite zoberú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
vidno ze si mala zo slovenciny stvorku, ale to nieje zrovna moc na chvalu
Najlepsie napisala monitor tam dole ti pise kolko ludi sa umiestnilo rovnako a podobne sracky ona napisala monitor najlepsie a 300 deti si optimista.Bolo jej povedane ze najlepsie a ma o tom aj nejaky dokument
Je jednoducho nemožné, aby z cca 40 000 detí mali 100% len nejakí dvaja.
jak sa učíš? :p
a otazky uplne easy
na stednu ta prijmu tak ci tak
odtipujes a nie odtypujes
tip - hadanie, sportka, futbalovy tip
typ - typ farby, typ auta