ahojky chcem sa opýtať že či je ťažký monitor.....ja sa ho strašne bojím aj keď je až v apríli ale bojím sa že títo "megasupernajleší" učitelia nás nebudú vedieť naň pripraviť (sú to staré kravy ktoré majú už plnú hlavu detí (nechápem že prečo ešte uči
monitor som už mala toľko rokov dozadu mne to bolo nejak jedno, mňa na strednú brali podľa prijímačiek + eseje a to som zvládla spoko. monitor som mala tiež dobrý (presne si nepamätám), SJ síce o dosť lepšie ako matiku
a nepripravovala som sa naň nejak extra, netreba sa stresovať
wut slovenčinu som mala 92%, ani som sa do toho predtým nepozrela /a to som mala dvojky, trojky normálne/ a matiku na 70% a z tej som mala trojky, štvorky, fakt je to mega ľahké Som na to pozerala, že wut, toto čo sú za príklady, ako fakt, nič ťažké, len väčšia písomka
@7 ja sa pridám, monitor som písala v 2013 a mala som 100% 8)
poviem ti len nemaj stres podľa mňa aj keď máš zlé učiteľky, ale si aspoň trošku inteligentný, tak to napíšeš dobre v matike sú základy a keď sa nenecháš osrať zadaním, tak pohoda a v slovine to ani učiteľky moc neovplyvnia, hlavne treba vedieť čítať s porozumením a to ak nevieš si v prdeli, ale dá sa to osvojiť, keď si človek robí veľa testov
Ser naň, napíš ho aspoň na 45% a dôležité sú prímačky. Momentálne som prvák a síce som mal 95%mat a 64%sjl ,ale v triede máme aj takých, čo mali 45%,50% a to som na gympli, takže no stres, pozri si všetko max týždeň dopredu, mne stačili dva dni
Nič si z toho nerob, nám tiež učiteľky vravili, že budeme radi, ak budeme mač menej ako 20% pod celoslovenským priemerom a bum, boli sme 11% nad priemerom. Ak nie si vygumovaný, tak to s prehľadom dáš, len sa netreba báť tých "povzbudivých kecov od učiteliek"
ja som preliezala so známkami fakt vedomosti nič moc iba na písomkach som bola naučená ale teraz by som si už nič nepamätala...a na monitor ma pripravovali učiteľky z našej školy celkom fajn ale potom som zistila že mi Monitor vôbec nieje treba kedže musím robiť prijímačky a robila osm ho s takou pohodou že zo SJL-100% a MAT-90% proste sa nauč základy precvičuj si ich raz za čas možno prepočítaj staré monitory a ešte radím čítanie s porozumením si skúšaj a budeš v pohode .)
my sme mali také ,,predprípravné" testy a to nám asi dosť pomohlo, keďže naša škola skončila v prvej štvrtine najlepších.
Osobne som ho nenapísala najlepšie, ale ani najhoršie, slovenčina 84% a matika 95% (jedna totálne blbá chyba)
inak bol pomerne ľahký
Ja som mala 100 a 95.
Matika bola ako pre špeciálne školy primitívna a ešte aj vzorce vzadu bola som v údive keď mala niekto pod 70% pretože i ja som mala jednu chybu z nepozornosti.. ale 6 takých chýb ?! To zaváňa naozaj už tou špecialnu školou..
A slovenčina V klasifikačnom známky z prveho a začiatku druhého polroku: 1,3,4,5,5,2,3,4,1,2,3,4 navyše som absolútne s*ala na prípravu a napísala som ho na 100%. Odporúčam ti kúpiť si max knížku na čítanie s porozumením občas gramatiku...Hlavne nevymýšlať vlastné odpovede a nestresovať. Tý čo to mali najviac na háku a išli tam s tým, že možno 60 dáme nie ? napísali najlepšie Napíš monitor a vyhral si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nepripravovala som sa naň nejak extra, netreba sa stresovať
poviem ti len nemaj stres podľa mňa aj keď máš zlé učiteľky, ale si aspoň trošku inteligentný, tak to napíšeš dobre v matike sú základy a keď sa nenecháš osrať zadaním, tak pohoda a v slovine to ani učiteľky moc neovplyvnia, hlavne treba vedieť čítať s porozumením a to ak nevieš si v prdeli, ale dá sa to osvojiť, keď si človek robí veľa testov
a na druhu hodinu vysledky z pisomiek a typek ma 96%.
tak sa uč sama
Osobne som ho nenapísala najlepšie, ale ani najhoršie, slovenčina 84% a matika 95% (jedna totálne blbá chyba)
inak bol pomerne ľahký
Matika bola ako pre špeciálne školy primitívna a ešte aj vzorce vzadu bola som v údive keď mala niekto pod 70% pretože i ja som mala jednu chybu z nepozornosti.. ale 6 takých chýb ?! To zaváňa naozaj už tou špecialnu školou..
A slovenčina V klasifikačnom známky z prveho a začiatku druhého polroku: 1,3,4,5,5,2,3,4,1,2,3,4 navyše som absolútne s*ala na prípravu a napísala som ho na 100%. Odporúčam ti kúpiť si max knížku na čítanie s porozumením občas gramatiku...Hlavne nevymýšlať vlastné odpovede a nestresovať. Tý čo to mali najviac na háku a išli tam s tým, že možno 60 dáme nie ? napísali najlepšie Napíš monitor a vyhral si.