Ahojte chcela by som sa vás opýtať niečo ohľadom monitora. Viem je len december a mi píšeme monitor až v apríli. Je ťažký? Na koľko percent mi treba napísať aby ma zobrali na obchodnú školu? Učím sa na 3jky,ale všetci nás strašia že monitor je ťažký
Ja som sa učil deň pred tým SJL. Percentuálne som to napisal na piču ale základ že som prešiel a na strednú som sa dostal na akú som chcel čiže fajne no..
A to som na matematike väčšinu času len spal lebo ma bolelo kurevsky brucho od stresu a som sa nevedel na nič ine sustrediť. Už len dúfať že aj maturitu tak zvládnem
Urcite je lepsie ked das viac penazi a kupis si uz riaden monitor co podporuje Full HD rozmysenie cize 1920x1080 ako by si mala kupovat nieco lacne a potom by si to lutovala
Nestresuj. Neni to ťažké, keď nejsi blbá. Ja som sa nikdy neučila. Je to len strašne debilne napísané. Aj nás strašili od konca ôsmeho ročníka. Ľudia, čo to brali vážne to napísali najhoršie. Ale hlavne... nestresuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
povedz vaším nech ti zaplatia nejakého doučovateľa, ide o tvoju budúcnosť a potom nestoji to toľko zas aby si to nemiohli dovoliť...
A to som na matematike väčšinu času len spal lebo ma bolelo kurevsky brucho od stresu a som sa nevedel na nič ine sustrediť. Už len dúfať že aj maturitu tak zvládnem