ide niekto na MONSTER TRUCKS????? ked hej ta viete dajake dalsie info??? ako napr: ze kolko stoji vsupenka,kde sa predavaju,co presnejsie tam bude a taak.. hm??
u nas to bolo asi pred tyzdnom..nebol som tam, ale pocul som, ze cena je 180 a vyssie A co sa tam robi? Tak, budu demolovat auta s monster truckmi potom budu robit nejake kaskaderske kusky ako buracky na autach, prechadzanie cez ohen, budu jazdit na dvoch kolesach a podobne Prijemne sledovanie
Tak neviem ci v presove bude na monster trucky neake vstupne lebo je to pri mestskej hale na parkovisku a prilis to tam nezakryju je to obrovsky priestor a neverim ze to neako zakryju...
mmno taze podla najnovsix mojix info to asi do 18 stoji 150 a nad 18 rokov 200 alebo 250... a vraj celkom fajn.. taze nvm.. ako viete viac tha takoj piste!!
Ee, urcite to nepokryju , tam sa vzdycky da nejak bokom dostat tak, aby sa neplatilo . Ale thak nwm mno, ak sa podari tak pojdem aj ja. Ja som verny fanda niekdajsej PC Game Monster Truck , takze taketo nieco musi byt velky zazitok
15. heh a ta kedy sces ist ked je uz stvrtok?? a myslim ze to pokriju celkom dobre.. jak som videla tha si na tom dali zalezat.. ale blizko pri tom som nebola.. ale tha by som scela ist zajtra.. pojdes?? bo nemam s kym ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov