Na mna posobi strasne depresivne, predstavujem si ako niekde v neznamom meste kracam, vsetko je sive, az tmave, opustene. Aj napriek tomu vsak tuto skladbu milujem (aj vela dalsich klavirnych) a pustam si ju dost casto.
@n0win0u takto to neviem zhodnotit musel by som pocut odnich hrat nieco zname.
u horowitza viem ze skladby ktore som predtym poznal sa mi zacali pacit az ked som ich pocul odneho hlavne si pamatam chopinovu heroicku polonzeu a rachmaninove preludium g mol. on to vie riadne roztocit tak aby tie skladby mali gule velmi prijemne sa takto vecer pozera film the last romantic
a ktej sonate momentalne nejako necitim nic ale ked som sa skusal naucit zahrat aspon prvu stranu v ramci mojch moznosti na klavesoch a ked som to potom skusal hrat na klaviri bolo to mega take prijemne brnenie som z toho citil. teraz uz tie pocity necitim a nepamatam si ich tak dobre.
este sa mi paci ako to zacina ze druhy takt hra prava ruka to iste a lava iba klesne o ton nizsie tusim neviem preco ale sa mi to paci
a este ten akord v 25 sec mi nazivo znie ako hrmenie celkom ma tak strasie pritom
paradoxne vo mne nevyvoláva žiadne mesiace, ani hviezdy, ani noc, ja neviem, na mňa pôsobí dosť temne a mám z nej dosť mrazivý pocit na chrbte... ale mám ju aj napriek tomu rada, lebo občas sa rada cítim temne.
Predstavujem si ako kráčam sama po nejakej ceste.Celá planéta je zničená všetko zbúrené........neviem strašne deprimujuce ale jednoznačne mám stále rada tuto klavirovku
Hneď ti poviem čo pri nej cítim... Akurát ju počúvam po veľmi dlhej dobe.. Cítim úspech, cítim VÍŤAZSTVO a cítim šťastie.. Dokonale znásobuje tieto pocity.. Ale predstavuje pre mňa predovšetkým pokoru a úctu k samotnému šťastiu a životu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a mám ju rada.. čo pri nej cítim, neviem povedať
A nemám rád túto verziu s tým "podmazom."
Ďalšia vec - toto nie je celá Sonáta mesačného svitu. Úplne iné pocity mám pri jej ďalších častiach. Pre porovnanie:
u horowitza viem ze skladby ktore som predtym poznal sa mi zacali pacit az ked som ich pocul odneho hlavne si pamatam chopinovu heroicku polonzeu a rachmaninove preludium g mol. on to vie riadne roztocit tak aby tie skladby mali gule velmi prijemne sa takto vecer pozera film the last romantic
este sa mi paci ako to zacina ze druhy takt hra prava ruka to iste a lava iba klesne o ton nizsie tusim neviem preco ale sa mi to paci
a este ten akord v 25 sec mi nazivo znie ako hrmenie celkom ma tak strasie pritom
Cítim nutkanie ísť von na vzduch xD