čauko ľudia moje morča je strašne tlsté...mám pocit že o chvíľu vybuchne xD...alebo možno je aj tehotná, neviem...môže byť prejedená ? nedávam jej veľa jedla..len každý večer pól misky (ALE PRE DVOCH)...ako viem zistiť či je tehotná ??alebo keď je len
Tak asi je tehotná ak áno dúfam že sú trošku starší nie je dobre keď je morča tehotné ešte ako menšie.A ak tehotná je, mala by byť v osobytnej klietke pretože ak budeš držať potom aj malé spolu so samčekom a trošku podrastú (dať ich preč tiež tak skoro nemôžeš čiže..) tak na nich tiež môže niečo skúšať.Pištia ak sú hladné alebo nadšené a to že im nedávaš veľa jedla tiež nie je dobré. Morčata majú dlhé črevá a preto by mali jesť v podstate stále či už to zrno alebo zeleninu/ovocie
@mielikki hej mala dievca a uz som ju dostala tehotnu
bola velmi pritulna, vedela som si ju aj v noci zobrat do postele polozila som si ju pri krk a tak sme spali
ale ochorela a zomrela ovela skor ako mala :/
potom som este mala morca ale take ako ona som uz nemala , dodnes za nou smutim
inak môj zajko mával často nafúknuté brucho, úplne fest obrovské a keď zomrel tak sme mu v bruchu také hrče nahmatali, možno to mal nádory alebo čo, nepitval ho nikto tak nevieme... ale môže byť to morča možno aj nejako choré, takže by som šla k doktorovi tak či tak
@moblesso ako dlho u nej taký stav pretrváva? môže to mať i z nevhodnej stravy, môže byť gravidná ale môže byť aj nejak inak chorá...zgoogli si obrázky gravidného morčaťa a porovnaj...navyše ak je veľmi tučná, mal by si už cítiť pohyb malých morčeniec na jej brušku...moje holky si takéto záležitosti vždy pekne odložili na jar alebo leto, keď bolo vonku pekne, takže ťažko povedať čo je tej tvojej...
a napajáčku vyrieš kúpou druhej...zas až taká veľká investícia to určite nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(moze po case citit ako sa jej pohybuju male v brusku)
pistat moze aj preto zr sa ti tesi
moje to tiez robili ked chceli pozornost
a radim ti ich drzat oddelene lebo co budes robit s tolkymi morcatami
v jednom vrhu moze mat aj tri
a su ako zajace to sa v jednom kuse mnozi
tri je priemer, môže byť aj 6
3 je fakt taký štandard, menej mala moja asi len dva razy
poraďte nejaké dobré spôsoby...okrem misky
bola velmi pritulna, vedela som si ju aj v noci zobrat do postele polozila som si ju pri krk a tak sme spali
ale ochorela a zomrela ovela skor ako mala :/
potom som este mala morca ale take ako ona som uz nemala , dodnes za nou smutim
zatial jej daj kludne misku
ja som mojich nemohla vziať do postele, to by som sa zobudila v hnojisku
inak môj zajko mával často nafúknuté brucho, úplne fest obrovské a keď zomrel tak sme mu v bruchu také hrče nahmatali, možno to mal nádory alebo čo, nepitval ho nikto tak nevieme... ale môže byť to morča možno aj nejako choré, takže by som šla k doktorovi tak či tak
a napajáčku vyrieš kúpou druhej...zas až taká veľká investícia to určite nie je