Ako by ste využívali to, keď by ste bývali pár minút od mora?
Ja osobne ho mám 5 minút od domu a keď som dnes išla autom popri pobreží ku kamoške, normálne mi bolo ľúto, že však to mám hneď pri dome a nijak extra to nevyužívam...
ja ho mám tak 100 m od bytu, prejdem len cez ulicu, kolonadu a som na plazi, ked sa idem vecer prejst, tak idem cca 9 km (niekedy 18) len po pobrezi... vyuzivam ho hlavne rano, ked sa zobudim a otvorim okno, nepoznam krajsi pohlad a yvuk denne okolo neho chodím aj do mesta na nakupy a pod., kupat sa velmi casto nedá hlavne v zime... ale v lete zas nepoznám nic lepsie, ako sa vecer prejst po pláži, postavit sa na jedno miesto a citit, ako sa nohy boria do piesku pri odlive, vymocit si ich na noc a ak je to mozne, tak sa kazdy den okupem aspon 10 - 20 minut
Hej, kúpanie je obvious, ale škoda že to "moje" more je Baltické za takmer 6 rokov čo som tu som sa v ňom kúpala možno 5 krát a všetkých 5 krát bolo v jedno leto čo tu bolo najsuchšie a najhorúcejšie za posledných 100 rokov v roku 2018 a aj to som sa chcela schladiť do vody a bola vtedy ako polievočka :/
jediné reálne využitie zatiaľ som ja mala z mora to, že chodíme na prechádzky ku nemu cez leto, nakoľko lesy tu takmer nie sú a do nich by som šla radšej na prechádzky...
ja som premýšľala nad kayakom alebo malou loďkou... to s tým pobytom na mori v takom štýle si ale musím premyslieť, skúsim asi poprosiť kamarátku nech požičia od švagra loďku a uvidím
čo sa týka mora môj ultimate dream je ale naučiť sa potápať, ale to mi je na prd tu kde bývam ale keby idem do Thajska kurz potápania si určite dám, už som si aj vybrala školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Byť na tvojom mieste tak birdz by bolo to posledné miesto, čo by ma zaujímalo
jediné reálne využitie zatiaľ som ja mala z mora to, že chodíme na prechádzky ku nemu cez leto, nakoľko lesy tu takmer nie sú a do nich by som šla radšej na prechádzky...
ja som premýšľala nad kayakom alebo malou loďkou... to s tým pobytom na mori v takom štýle si ale musím premyslieť, skúsim asi poprosiť kamarátku nech požičia od švagra loďku a uvidím
čo sa týka mora môj ultimate dream je ale naučiť sa potápať, ale to mi je na prd tu kde bývam ale keby idem do Thajska kurz potápania si určite dám, už som si aj vybrala školu