Ako som čistila klietku môjmu morčaťu (inak na morku sa vôbec nepodobá) tak mi zdrhla za skriňu...lenže odtiaľ sa nechce ani pohnúť, skúšala som doňho pichať drôtom a aj vriacu vodu a nič nepomáha..čo s tým , už je tam 10 hodín.
mne sa stalo nieco podobne len v mojom pripade som nevedela kde moze byt tak som dala do stredu mojej izby jej najvacsie pochutinky a cakala som kedy pride ale pri tom cakani som sa tak nudila ze som zaspala... ked som sa zobudila moje morca mi lezalo na hrudi a spalo bol to moj najkrajsi zazitok s mojou lolou skoda ze jej uz niet... mala som ju straaaasne rada
@frflos musíš naň rozprávať ako ňu,ňu ňu poď von ty mala skur...sviňa, dam ti niečo dobré spapať, ak vevideš von tak ťa kopnem do tej malej zasranej ritky, že uvidíš všetky hviezdičky na oblohe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
cize daj jej nejaku maškrtku , nejaé výborné jedlo.. alebo tak.. Ty ju chces privábiť von .. a nie.. aby bola este viac vystresovana..