Ak by ste mali nejaké dobré filmy,knihy alebo rôzne články tak by som to odcenil kludne posielajťe chod čo môže motivovať k úspechu.Najviac by som sa potešil filmom.
motivacia k uspechu by malo byt tvoje usilie a jeho plody, to je uspech. Ser na knizky, filmy, kto nato ma byt uspesny, tak bude, kto nie, tak moze cely zivot citat knizky. Nemozme byt vsetci uspesni ako nemozu byt vsetci ludia bohati, vsetci studenti menezeris a tak dalej.
súhlasím so @4. lebo keď sa na to tak pozreš, motivačné knihy (aj filmy atď.) sa v poslednom čase čím ďalej tým viac predávajú, čiže kebyže to stačí k úspechu, úspešní ľudia by sa tu zjavili zo dňa na deň.
Neide o to či citas tu knihu alebo si pozries film ide o to či si z toho niečo zoberies , mne takéto filmy pomohli aspoň k cvičeniu . Pre niekoho je to blbost ale dokáže to človeka aj nakopnúť.
pogoogli si Robert Kiyosaki - Cashflow kvadrant, Dale Carnegie - Jak získavat přátelé a působit na lidi, Earl Nechtingel - Nejneobyčejnější tajemství, Bill Quain - Vlastníte svůj život, nebo si ho jen pronajímate
mna take motivacie zvonku vzdycky len zdeprimuju neviem jak to cloveka moze nakopnut pretoze ono tie mot. knihy a filmy hovoria, ze za vsetko som vinna ja a ja sa potom citim vinna a neschopna ale ked som motivovana, to pride samo, neda sa to privolat na povel hned a zaraz.
Je jasne zi si hladam svoju vlastnu cestu k uspechu ale fim alebo kniha a ine vie velmi dobre posilnit dosiahnutie k uspechu a cim viac si motivovany tak oto mas vacsie puto dosiahnut uspech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale tak tu mas...motivacne slova, ktore platia vseobecne, nie len na fitness » www.facebook.com/photo.php?v=806...
ale inak knihy Dana Millmana alebo Sun Tzu- Umění války alebo film Interstate 60