Mojou motiváciou je niečo podobné ako vo vyššie uvedených komentároch Chcela by som sa zlepšovať a niečo dosiahnuť ... Aj ked niekedy je to vstávanie pre mňa dosť veľkým problémom
Moja motivácia je to, že viem, že musím vstať z postele, dať si šálku kávy, usmievať sa na svet, učiť sa, byť sama sebou, mať kamarátov a tráviť s nimi čas, milovať, jesť, športovať, pracovať a zároveň študovať; viem, že život je príliš krátky ak si ho poriadne nevychutnáš a aj keby si robil každý deň všetko čo ťa baví a robí šťastným, tak nikdy nebudeš zomierať s pocitom, že si stihol všetko pekné zažiť.
ale potrebovala by som nieco lepsie, aby som vstala z postele, len tak kvoli tomu, aby som na sebe pracovala, sa naprinutim :/ skor skola, stretnutie alebo tak
Hah...práve dnes, teda už včera, sme mali duchovnú obnovu na tému lenivosť a lenivosť je len nedostatok motivácie...
Nuž ale..ja často krát bojujem v sebe aj s budíkom, keď mám ráno vstať ale nie preto, že by som nechcela žiť a myslím si, že aj motiváciu mám, len proste milujem spánok a v tom okamihu keď zvoní budík sa moja láska k spánku zdvojnásobuje Ale častokrát bojujem aj ja že prečo mám zase vstávať, do toho upršaného dňa, počúvať nervóznych a ududraných spolužiakov, riešiť stále nejaké problémy a povinnosti... Ale potom mi svitne myšlienka.. koľkí ľudia by si priali vstať, hýbať sa, ísť von, hoc aj do toho dažďa naplnení radosťou a rozdávať ju ďalej...a nemôžu...Vtedy poďakujem za nový deň, že som sa vôbec doň prebudila a snažím sa ho prežiť naplno, snažiť sa robiť spomenuté činnosti aj za tých, ktorí nemôžu...
a ked sa to tu tolko spomina tak pridam:
Červený trpaslík, 7 Série, 4 Epizoda
Lister: orosený potem leží v posteli. Zběžně se podívá na teploměr na zdi. 32 stupňů... Ježiši! (Urovná si polštář. Bere z poličky sklenici, ale zjišťuje, že je prázdná.)
Mám žízeň, ale nechce se mi vstávat... Potřebuju čůrat, ale nechce se mi jít tak daleko... To je to základní lidský dilema - to, před kterým člověk stojí od počátku věků... močit či nemočit... to je ta otázka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
iba sila zvyku
Nuž ale..ja často krát bojujem v sebe aj s budíkom, keď mám ráno vstať ale nie preto, že by som nechcela žiť a myslím si, že aj motiváciu mám, len proste milujem spánok a v tom okamihu keď zvoní budík sa moja láska k spánku zdvojnásobuje Ale častokrát bojujem aj ja že prečo mám zase vstávať, do toho upršaného dňa, počúvať nervóznych a ududraných spolužiakov, riešiť stále nejaké problémy a povinnosti... Ale potom mi svitne myšlienka.. koľkí ľudia by si priali vstať, hýbať sa, ísť von, hoc aj do toho dažďa naplnení radosťou a rozdávať ju ďalej...a nemôžu...Vtedy poďakujem za nový deň, že som sa vôbec doň prebudila a snažím sa ho prežiť naplno, snažiť sa robiť spomenuté činnosti aj za tých, ktorí nemôžu...
@28 nj wc silná pomôcka.
Ja už vstávam z postele len na tri dôvody. Ak sa nenájdu čakám.
a ked sa to tu tolko spomina tak pridam:
Červený trpaslík, 7 Série, 4 Epizoda
Lister: orosený potem leží v posteli. Zběžně se podívá na teploměr na zdi. 32 stupňů... Ježiši! (Urovná si polštář. Bere z poličky sklenici, ale zjišťuje, že je prázdná.)
Mám žízeň, ale nechce se mi vstávat... Potřebuju čůrat, ale nechce se mi jít tak daleko... To je to základní lidský dilema - to, před kterým člověk stojí od počátku věků... močit či nemočit... to je ta otázka.