Takže potreboval by som poradiť. Neviem ci vôbec existuje nejaká motorka podľa mojich predstáv. Takže chcel by som nejakú malú motorku len tak na vozenie v lete do 50 ccm keďže mám len Bckovy vodicak. Ale hlavne nechcem skúter, moja predstava je klasická
@tommyhot to si trošku mimo alebo v najmokrejších snoch lebo taká gillera alebo aprilia to dá v pohode ....
@matiaskook pozri si tie...síce zvuk jak kosačka kvôli dvojtaktu, ale ide to jak lusk na svoju kubatúru...lenže ak chceš behať normálne, tak to potrebuješ vodičák pokiaľ viem lebo ty máš len na skúter, ktorý je automat...na motorku, kde radíš rýchlosti ti Bčko neplatí i think...
@Maykky diky za tipy, pozeral som si ich a sú presne podľa mojich predstáv, teraz už len ta dilema či stačí Beckovy vodicak resp. Am lebo v niektorých inzerátoch písali že je to skúter v tváre športovej motorky a stačí aj Bcko... Našiel som dokonca Gilera Dna 125cc a písal v inzeráte že stačí aj Bcko vodicak tak teraz neviem a @tommyhot pozri si Gilera dna 50 alebo 125 a ešte aprilia RS 50
@matiaskook aprilia RS50 je prave z tych GP klonov, ktore som spominal a to by som teda nenazyval "klasickou cestnou motorkou". Aj ked asi to spada do toho co by si chcel kupit.
Co sa tyka Gilera Dna 125cc (mimo tvoj budget), ma automaticku prevodovku, cize ti staci aj Bckovy vodicak. To iste plati aj o 50, kazdopadne ta neda viac ako 50km/h.
@matiaskook v pohode potom sa skús informovať ked tak, neviem ti presne povedať s tým vodičákom na 100%...tie motorky sú žihadla..50tky idú pokojne 90 a 125tky potiahnu obe 170 km/h ale to musia byť odkšrtené tuším...teda ja som mal skúsenosti iba presne s takými, ktoré boli otvorené na vyšší výkon
@maykky kazdopadne gilera dna 50cc ti 90 neda ani v najmokrejsich snoch to plati stale. Ibaze by mali nejaky upgradnuty model o ktorom som nikdy nepocul.
@tommyhot dá, na YouTube je kopu videí, no sú to asi tie otvorené na vyzsi výkon, a práve také som hľadal tým pojmom klasická cestná, myslel som tým aby tak vyzerala @maykky a to sa ako dá otvoriť na ten vyzsi výkon?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tiez by som na to nedala hlavu, ze 50ccm vytiahne 90tku bez nejakeho tuningu. ale do toho sa nevyznam uz
@matiaskook pozri si tie...síce zvuk jak kosačka kvôli dvojtaktu, ale ide to jak lusk na svoju kubatúru...lenže ak chceš behať normálne, tak to potrebuješ vodičák pokiaľ viem lebo ty máš len na skúter, ktorý je automat...na motorku, kde radíš rýchlosti ti Bčko neplatí i think...
"moja predstava je klasická cestná"
sa s tym co si spomenul nevopchame. Ak si teda pod tym nepredstavujes nejake GP klony ktore daju aj cez 90.
Co sa tyka Gilera Dna 125cc (mimo tvoj budget), ma automaticku prevodovku, cize ti staci aj Bckovy vodicak. To iste plati aj o 50, kazdopadne ta neda viac ako 50km/h.